Pizzaa ja jazzia Yrjönkadulla

Kuvat:

28.10.2014 06:05


Wade Mikkola (vas.), Douglas Pashley ja Keith Hall

Yrjönkadulle avattiin syyskuussa uusi italialainen ravintola Pjazza, joka nimensä mukaisesti yhdistää pizzan ja jazzin. Douglas Pashley Trio soittaa Pjazzassa keskiviikkona 05.11.2014 klo 20.00 – 22.30. Vapaa sisäänpääsy. Kokoonpano Douglas Pashley (p), Wade Mikkola (b) ja Keith Hall (d).

Pjazzan taustalla on ravintoloitsija Tony Ilmoni, joka pyöritti kivenheiton päässä olevaa Tony’s Deliä kymmenisen vuotta. Uuteen ravintolaan on haluttu vanhan Tony’s Delin kansainvälistä tunnelmaa. ”Haluamme tehdä ravintolan, jonne on helppo tulla”, Ilmoni sanoo.

Palan Italiaa Yrjönkadulle tuo italialainen keittiöhenkilökunta, joka valmistaa pizzat ja pastat italialaisista raaka-aineista. Sunnuntaisin Pjazzasta saa brunssia jazz-musiikin tahdittamana.

Ravintolan musiikkipuolella on myös huolehdittu monipuolisesta kattauksesta. Pjazzassa kuullaan livemusiikkia suomalaisilta ja ulkomaisilta jazz-artisteilta noin kolme kertaa viikossa. Yhteistyötä tehdään tiiviisti Pori Jazzin isänä tunnetun Jyrki Kankaan kanssa.

Keittiö on avoinna klo 8–23 välisenä aikana. Lounasta tarjoillaan klo 11–15.

Pjazza, Yrjönkatu 18, 00120 Helsinki

Takaisin
Translate »