Aili Ikonen levynjulkaisukiertueella Lappeenrannassa

Kuvat: Matti Korhonen

21.10.2017 23:47


Aili Ikonen yhtyeineen

Lokakuun jazz-illassa Lappeenranta Jazz Clubilla Ravintola Kolmessa Lyhdyssä torstaina 19. päivänä esiintyi Aili Ikonen yhtyeineen uuden Piirrä minut-levynjulkaisukiertueella. Edellisen kerran sama yhtye esiintyi Kolmessa Lyhdyssä joulukuussa 2013 Tribute To Ella-levynjulkaisukeikalla. Piirrä minut on yhtyeen kolmas levy.

Piirrä minut levyn kappaleet on pääosin Aili Ikosen säveltämiä ja sanoittamia. Kappaleiden sovittamisen on tehnyt yhtyeen kontrabasisti Mikko Pellinen, joka on myös auttanut Ailia kahden kappaleen sävellyksessä. Ailin laulun lisäksi huipputaitavassa kvintetissä soittivat Mikko Pellinen kontrabassoa, Tuomas J. Turunen pianoa, Janne Toivonen trumpettia ja flyygelitorvea, William Suvanne klarinettia, huilua ja tenorisaksofonia, Mikko Arlin rumpuja.

Kolmen Lyhdyn jazziltojen ennätysyleisö sai kuulla kahden setin levyjulkkarissa kaikki uuden levyn kappaleet sekä viime vuonna ilmestyneen Laulan-levyn viisi kappaletta. Ensimmäisellä kerralla kuultuna parhaimpana mieleen jäivät Ailin laulamana Että näkisin sinut taas, Piirrä minut sekä Tää ei voi odottaa. Laulan levyltä nimikappale ja Michel Legrandin ja Hectorin sanoittama Luonasi sinun oli hienoja lauluja. Aili antoi parastaa ja yleisö kiitti ostamalla uutta levyä.

 

Piirrä minut Aili Ikonen yhtyeineen Kolme Lyhtyä 19.10.2017

Laulu merestä, Nuori vapaa nainen, Yöllä, Syli, Raapaisit pintaa, Laulan, Luonasi sun, Että näkisin sinut taas.
Höyhen, Piirrä minut, Tää ei voi odottaa, Armaalle, Katselen taivaalta, Haloo haloo.

 

 

 

Takaisin
Translate »