Erik Lindström Dream Team Tampere-Talolla

Kuvat:

27.10.2009 10:58

Erik Lindström Dream Team

Erik Lindström 87 vKaikki juhlakonsertissa esitetyt kappaleet olivat maestro Erik Lindströmin säveltämiä. Konsertti alkoi orkesterin toisella tunnussävelmällä Main Road 7. Ranskalaiset korot esitti itseoikeutetusti Helena Siltala, hän myös lauloi kappaleet Pikku Midinetti ja Hellästi. Irmeli Mäkelän laulut olivat Toinen oikealta, Muistatko Monrepos`n sekä Madame La Plume.

 

 

 

 

Erkki LiikanenErkki Liikanen lauloi rumpujen takaa Armin, Juhannustanssit ja Herrat Helsingin sekä vispilöi kappaleen Vispiläkauppaa. Multi-instrumetalisti Pentti Lasanen oli pääosassa kappaleessa Etkö uskalla mua rakastaa. Maestro Erikin vibrafonisoolo kuultiin kappaleessa Ajatuksia yössä, lisäksi hän ja Seppo Hovi hoitivat kappaleiden väliset junnot ja haastattelut. Seppo Hovi soitti pianoa sekä että haitaria ja sooloili hienosti No Money, no music.

 

 

Seppo HoviPekka Toivanen valitteli tenorisaksofonilla että on, Liian vähän aikaa. Basisti Wade Mikkola soitti mainion soolon kappaleessa Just Nothing.

Dream Teamin tapana on soittaa viimeisenä kappaleena Ranskalaiset korot ja yleisö on sen tahdittamana marssinut ulos. Tämä ei toiminut Tampereella, vaan noin viitisensataa kuulijaa vaativat seisovillaan taputtaen ylimääräisen, joka oli vauhdikas Riffi´n the Blues.

 

 

 

 

 

Wade MikkolaPentti Lasanen

 

Pekka Toivanen

 

Seuraavan kerran Erik Lindström Dream Team esiintyy Junnun Lauluseuran järjestämässä ystävänpäivänkonsertissa Kotkan Kairossa. Helsingissä harvoin esiintyvää Erik Lindström Dream Teamia on mahdollista kuulla tamperelaisen ohjelmatoimisto Montteeri Oy:n järjestämässä konsertissa Savoy-teatterissa 27. helmikuuta ensi vuonna. Näissä kahdessa tulevassa konsertissa erikoisvieraana on trumpetin ja flyygelitorven taitaja Markku Johansson.

 

Irmeli Mäkelä, Helena Siltala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takaisin
Translate »