Family Meeting

Kuvat: Matti Korhonen

20.10.2008 16:15


Siikasaarten levynjulkkari orkesteri

Siikasaarten perheyhtye ystävineen julkaisi toisen levynsä 19. lokakuuta Kotkan Laulumiestalon juhlasalissa. Ensimmäinen levy julkaistiin vuonna 1986 nimellä Perhe on pahin.
Nyt julkaistulla Family Meeting-levyllä isä Teuvo soittaa tenorisaksofonia, äiti Ranja laulaa, pojat Eerik soittaa bassoa ja Ari kitaraa, sekä ystävät Jarmo Savolainen pianoa ja Rami Eskelinen rumpuja.

Levyllä on Teuvon säveltämä Joutsen, Arin säveltämä T.S, Eerikin säveltämät Hetkinen ja Tuulesta temmattu, sekä yhdeksän muuta jazzkappaletta mm. George & Ira Gershwinin Our love is here to stay, Cole Porterin Let´s do it. Kaikki levyllä olevat kappaleet on sovittanut Eerik Siikasaari.

Ranja ja Teuvo ovat esiintyneet 55 vuotta yhdessä ja ammattimuusikkopojat Ari ja Eerik on ollut yhtyeen jäseninä 30 vuotta sekä ystävät Rami ja Jarmo ovat monivuotisia Teuvon kvintetin jäseniä. Teuvo lupasi, että levyä on loppuviikosta saatavilla Digeliukselta Helsingissä. Lisäksi levyä voi kysellä sähköpostitse osoitteesta teuvo.siikasaari@pp.inet.fi

Takaisin
Translate »