Lämmin tunnelma lauantaina Storyvillessä

Kuvat:

01.11.2010 15:27

Pekka Iiramo, Jarmo Karamäki, Juhani Reijonen ja Erkki Koskimo

Homing on nyt muodissa ja mikä ettei. Onhan se niin helppoa hakea pönttö viiniä tai mäyräkoira olutta ja jäädä kotisohvalle katsomaan MEZZO-kanavalta jazzia. OK, kunhan ei joka viikonloppu. Jazz on muusikoiden ja yleisön vuorovaikutusta ja kotona ainoa mihin voi vaikuttaa on volyyminappula, kun taas livetilanteessa voi rupatelle artistien kanssa, esittää toiveita ja vaikkapa ikuistaa itsensä illan tähden kanssa kännykkäkameralla.

Nalle Lindström, "minkäs teet kun yleisö tykkää"?Lindströmin Nalle on uransa aikana aina koonnut ympärilleen hyviä muusikoita. Nallen taika on siirtää innostus pelimanneihin ja yleisöön ja tulos on aina käsittämättömän taianomainen. Nallen valoisuus vetoaa niin naisiin, kuin tyttöihinkin. Samanlainen kokemus oli esimerkiksi Jazz Filharmoniassa, Pietarissa kun lavalle nousi 83-vuotias Aleksei Kanunnikov. Ja sehän on vanha totuus että missä on hymyileviä ladyja siellä viihtyy myös herrasmiehet.

Nalle tulkitsi kaikki tutut bravuurit ja kannusti bändinsä muusikot huippusuorituksiin. Kurre Qvarnströmin Blue Moon alkaa olla jo klassikko ja Eije Oscarsson hurmaa naiset niin laululla kuin tenorisaksofonillaan.

Erkki Hurri takasi tahdin.Puolessa välissä iltaa kapula vaihtui Erkki Hurrin Barbecue Jazzband solistinaan Erja Uitto. Hyvät arrit ja taitavat muusikot saivat tanssihaluiset tanssimaan ja muut viihtymään. Sopivaa keikkatahtia ahkeroiva ryhmä oli hyvin harjoitellut ja siististi pukeutunut. Erja on tehnyt hienoa lauslusolistin uraa ja tuntuu että lopputulos vaan paranee kerta kerralla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eije sjunger och spelar, men inte på finska

Jarmo Nissinen, kitaraHylton viihtyy aina hyvässä seurassaErkki Koskimo ja Erja UittoValeri Nikitin ja kiiltävä flyygelin kansi

Diamonds are a girl's best friends

Takaisin
Translate »