”While We´re Young”

Kuvat:

11.10.2009 16:05

Petri Krzywacki Quartet featuring Annimaria Rinne

Quartetin jämti yhteissoitto oli esimerkillinen. Soolot eivät olleet mitään repiviä yksinsoittoja, vaan teki tasapainoisen kokonaisuuden kappaleille.

Krzywackin kitara ja Siikasaaren basso jo sinänsä kuulosti hyvältä, ja kun siihen lisää Salmen  monipuolinen saksofonien käyttö sekä Kettusen ammattimainen rummutus niin soundi oli taattu.

Konsertti kesti noin kaksi tuntia. Vuotalon konserttisali on riittävän iso ja tarpeeksi pieni ja siksi näkee ja kuulee joka paikasta. Akustiikka toimi hyvin.

Ohjelma koostui  ikivihreistä sävelmistä, mutta ei mitenkään tavanomaista, Krzywackin omia säveellyksiä, vähän Brasilialaista ja Bossa Nova.

Pomintoja ohjelmasta : Annimarian laulut esim. ”While We´re Young”, ”It’s A Good Day”, ”Consentrate On You”, ”When A Loveaffair Is Over”. Annimarialla on oma laulutyyli ja ääni joka poikkeaa tavanomaiseta hänen edukseen.

Krzywackin omat sävellykset hänen omasta CD:stä  miellytti eniten kaunis balladi :”AR”, omistettu omalle vaimolle, sekä bassolle sävelletty : ”Rootsy”missä Siikasaaren soolot ihastutti.

Koko konsertista tuli hyvä mieli ja toivotan Quartetille hyvää jatkoa.

Vuotalon jazzlauantai 10.10.09. Petri Krzywacki Quartet featuring Annimaria Rinne.

Kokoonpano: Petri Krzywacki-kitara, Risto Salmi – saksofonit, Erik Siikasaari – basso, Jari ”Kepa” Kettunen – rummut, Annimaria Rinne – laulu.

Takaisin
Translate »