Reija Langin uusi kvartetti Mäntykodissa

Kuvat:

29.09.2009 18:05

Reija Lang,Tuomas Timonen,Ilkka Hanski,Panu Savolainen

Reija LangUudessa Kvartetissa Reijan Langin laulun lisäksi soittivat luottobasisti Ilkka Hanski bassoa sekä nuoret lahjakkaat muusikot Panu Savolainen vibrafonia ja Tuomas Timonen rumpuja.Ohjelmistoon oli valittu tuttuja jazzstandardeja uusin sovituksin sekä vähän oudompia, hyviä rytmikkäitä vetoja. Konsertti alkoi Freddie Hubbardin jazzvalssilla Up Jumped Spring. Basisti Hanskin hienot bassosoolot kuultiin Mingusin Nostalgia On Times Squaressa. Jazzlaulaja Lang johti kvartettia lempeästi ja lauloi iloisesti kuin rantasipi The Shadow Of Your Smilen elokuvasta Sandpiper eli Rantasipi.

 

 

Ilkka Hanski, Panu SavolainenPanu Savolainen laittoi Erik Lindströmin Ranskalaiset Korot uuteen kuosiin. Savolainen 19v. opiskelee Sibelius-Akatemian jazzosastolla ja käy välillä soittamassa lyömäsoittimia Kymi Sinfoniassa sekä kotikaupunginsa Sinfonia Lahdessa. Sibelius-Akatemiasta musiikin kandidaatiksi valmistunut rovaniemeläinen rumpali Tuomas Timonen rakensi mehevän ja oivallisen rumpusoolon Dizzy Gillespien Con Alma– kappaleeseen.Lattarikompit häneltä olivat myös yleisön mieleen.

 

 

Tuomas TimonenTimonen ja Savolainen soittavat nykyään monissa eri yhtyeissä yhdessä ja se näkyi ja kuului heidän yhteissoitossa. Kuulimme hienot sovitukset ja mahtavia sooloja kaikilta kvartetin jäseniltä seuraavissa kappaleissa; Misty, Straight No Chaser, Toiset Meistä, Summertime, Sidewinder, Night And Day, Ask Me Now, Beautiful Love. Hienon konsertin lopuksi ja syksyn lehtien putoillessa nautimme kappaleesta Autumn Leaves.

 

 

 

Reija Lang Kvartetti ja Taavetin rieskatRovasti/ rumpali Matti J. Kuronen ja Reija Lang neuvottelivat konsertin jälkeen, että kvartetti mahdollisesti esiintyisi ensi keväänä Lappeenranta Jazz Clubilla.

 

 

 

 

 

 

 

Takaisin
Translate »