Sunny Side Meets Suomen Jazzlegendat

Kuvat:

29.10.2008 13:00


Kaikille kuudelletoista Imatralla valitulle Suomen Jazzlegendalle oli lähetetty kutsu saapua sölistiksi konserttiin. Loppuunmyydyssä konsertissa esiintyivät seuraavat jazzlegendat; Erik Lindström vibrafoni, Sven ”Nago” Nygård tenorisaksofoni ja laulu, Pertti Metsärinne trumpetti, Jukka Haavisto vibrafoni, Pentti Lasanen saksofonit ja trumpetti, Markku Johansson flyygelitorvi ja trumpetti sekä katsomon puolella musiikkineuvos Ossi Runne, joka on lopettanut julkiset esiintymiset. Jazzlegendat saivat itse valita kappaleet jotka he soittivat. Esim. Erik Lindström oli valinnut omat kaksi säveltämäänsä kappaletta Erik´s Tune ja Blues For Jake.

Konsertin juontajana toimi Sunny Siden vetopasuunisti Pekka Leander. Pekan lisäksi soittamassa olivat; Yrjö Hauskala saksofonit ja huilu, Mikko Mäkinen saksofonit, Pertti Metsärinne trumpetti, Janne Maarala piano, Kari Korpinen basso, Thomas Rönnholm rummut, Jukka Järvelä banjo ja kitara. Laulusolisteina kuultiin Susanna Mesiää ja Tobias Andersiniä.

Konsertissa esiintyi myös neljänkymmenen vuoden tauon jälkeen Ronnie Kranckin yhtye; Ronnie Kranck haitari, Pentti Lasanen saksofonit ja trumpetti, Esko Heikkinen trumpetti, Mikko Mäkinen baritonisaksofoni, Pekka Leander vetopasuuna, Kari Korpinen basso, Thomas Rönnholm rummut. Yhtye soitti 50- ja 60- luvulla tunnuskappaleensa On The Street Where You Live.

Kukituksen jälkeen jazzlegendat ja Sunny Side esittivät yhdessä Riffin´The Bluesin.

Takaisin
Translate »