Tessa Virta & Olli Peuhu Duo Jehussa Lemillä

Kuvat: Matti Korhonen

28.07.2018 18:58


Tessa Virta & Olli Peuhu Duo

Pienessä Etelä-Karjalan kunnassa Lemillä vietetään Lemin musiikkijuhlia jo 35. kerran. Musikkijuhlien taiteellisena johtaja on viiden vuoden ajan ja nyt viimeistä vuotta toiminut oopperalaulaja Niina Keitel. Jazzmusikkia oli tarjolla perjantaina 27. heinäkuuta Ravintola Jehun terassilla helteisessä säässä. Esiintymässä olivat laulaja, säveltäjä, pianisti, orkesterinjohtaja Tessa Virta ja hänen miehensä kontrabasisti, laulaja Olli Peuhu.

Tessa ja Olli ovat esiintyneet yhdessä 28 vuotta ja se näkyi heidän soittamisessa, ei tarvittu nuotteja ja ohjelmisto oli monipuolinen hienoine sovituksina. Tessa ja Olli aloittivat ensimmäisen setin Let´s Fall In Love ja toisena Riffaillen suomeksi (orig. I Like To Riff). Seuraavina pari jazzstankkua I Love Paris ja Lullaby Of Birdland. Erik Lindströmin säveltämä ja Martti ”Huuhaa” Innasen tunnetuksi tekemä Hiljaista on kuultiin seuravana. Instrumentaalisesti duo soitti Carmenin. Stingin Every Breath You Take edusti uudempaa ohjelmistoa. Setin lopuksi kuulimme The Face Of Love sekä The Girl From Ipanema.

Toinen setti alkoi instrumentaalisesti Stompin´at the Savoy. Toisena kuulimme kaksikielisesti Carolan version Toivo Kärjen Liljankukasta. Matti Jurvan Väliaikainen soi hienona ruotsalaisversiona. Sä kaunein oot instrumentaalisesti. Kuunpimennystä odotellessa pari kuuaiheista laulua, ensin Julie Londonin versio No Moon At All ja Fly Me To The Moon. Viimeisenä kappaleena Tää on djaivi (orig. Hit That Jive Jack). Encorena kuulimme kauniin What Wonderfull World. Aviopari selvisi helteisestä keikasta hienosti ja yleisö kuuli hienoja sooloja, scat-laulua ja taidokasta kimppalaulua.

 

 

 

 

 

 

Takaisin
Translate »