Pekka Pylkkänen’s Tube Factory Suomen Jazzliiton kiertueella 26.3.-3.4.2009

Kuvat:

17.03.2009 08:11

Pekka Pylkkänen

Pylkkäsen ohella yhtyeessä soittavat Samuli Mikkonen (piano), Filip Augustson (basso), Pekka Luukka (kitara), sekä Jaska Lukkarinen (rummut).

Yhtyeen ohjelmisto koostuu Pylkkäsen monipuolisesti svengaavista sävellyksistä, joita on syntynyt tasaisesti yhtyeen jo verrattain pitkän olemassaolon aikana. Viime aikoina Tube Factory on levyttänyt uutta materiaalia tulevalle kolmannelle albumilleen ja tätä uutta tuotantoa kuullaan myös ensi kevään kiertueella. Yhtyeen aiemmat levytykset on julkaistu vuosina 1998 (Pekka’s Tube Factory) ja 2001 (Opaque).

Kriitikoiden kiittämä Tube Factory on ehtinyt kiertää myös keikkalavoja taajaan. Mieleenpainuvimpiin konsertteihin kuuluvat kiertueet mm. Kiinassa, Etelä-Amerikassa, Koreassa ja Japanissa. Niin ikään Pohjoismaat ja Yhdysvallat ovat tulleet yhtyeelle tutuiksi, kuten myös Suomen merkittävimmät jazz-areenat

Maalis-huhtikuulle ajoittuvan Suomen Jazzliiton kiertueen puitteissa Tube Factory kiertää harvemmin keikka-kalenterissaan esiintyviä lavoja ympäri Suomea. Pitkän linjan yhtyeen uudet kujeet ja parhaimmisto vanhoista tuskin jättävät kuulijoitaan kylmäksi. Tästä pitää huolen kaihoisasta rubatosta hurjaan irroitteluun skaalansa ulottava ”Putkitehdas”.

Pekka Pylkkänen’s Tube Factory
Pekka Pylkkänen – altto- ja sopraanosaksofonit sekä huilut
Samuli Mikkonen – piano ja kosketinsoittimet
Filip Augustson – basso
Pekka Luukka – kitara
Jaska Lukkarinen – rummut

Kiertueaikataulu:
To 26.3. Seinäjoki, Seinäjoen kaupungintalon Valtuustosali klo 19
Pe 27.3. Oulu, Valvesali klo 19
La 28.3. Kuopio, DNA Jazzklubi klo 21
Su 29.3. Kotka, Laulumiestalo klo 18
Ke 1.4. Raisio, Kaupunginkirjaston Martinsali klo 19
To 2.4. Jyväskylä, Poppari klo 21
Pe 3.4. Joensuu, Teatteriravintola klo 21

Ääninäytteet: http://www.myspace.com/pekkasmusic ja http://www.myspace.com/jazzliitto

Takaisin
Translate »