Boston Promenade 45 vuotta

Kuvat:

28.02.2009 09:23


Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnasta maailmalle vuonna 1964 ponnahtanut Boston Promenade on tänä päivänä keski-iän villiinnyttämä arvostettu bile-big band. Showmeiningistään tunnettu orkesteri juhlistaa 45-vuotista taivaltaan juhlashowlla ”Boston Promenade 45 Years in Motion” 20. maaliskuuta Virgin Oilissa.

Showiltana luvassa on vauhdikas ja viihdyttävä keikka, jossa 25-henkinen bile-big band laulajineen pistää parastaan kapellimestarinsa Antti Lipposen johdolla. Suuren maailman tyyliin Virgin Oilissa nähdään spektaakkelimainen ääni- ja valoshow, jonka kantavana teemana on liike.

Boston Promenade on joustava ja melko lailla kaikkiruokainen big band, joka taipuu jos jonkinlaisiin cover-vetoihin jazzista ja viihteestä aina souliin ja heviin. Juhlailtana on luvassa harvinainen herkku, kun Janne Huttusen tilaustyönä Bostonille säveltämä ”Boston 45” kuullaan ensimmäistä kertaa. Huttunen vaikutti aiemmin bändin riveissä saksofonistina ja sittemmin kapellimestarina.

45-vuotisen historiansa aikana Boston Promenade on tehnyt keikkakiertueita ympäri maailman, levyttänyt seitsemän kiekkoa ja viihdyttänyt lukuisissa yritysten, ylioppilaskuntien, yksityishenkilöiden ja suurlähetystöjen bileissä. Bändin riveissä ovat vaikuttaneet muun muassa Sami Pitkämö, Johanna Försti, Ninni Poijärvi ja Tuure Kilpeläinen.

Boston Promenade 45 Years in Motion

 Aika: perjantaina 20.3.2009 klo 22.00
Paikka: Virgin Oil (Mannerheimintie 5, Helsinki)
Liput: 8 € Tiketistä www.tiketti.fi, paikan päältä 10 €

Show & Dinner -illalliskortit:
Tapahtumaan myydään myös Show & Dinner -illalliskortteja 50 euron hintaan. Paketti sisältää narikan, tervetulijaismaljan, kolmen lajin illallisen, ruokajuoman ja showlipun – mahdollisesti myös yllätysohjelmaa. Bella Roma -menun kattaus alkaa klo 20, jolloin vieraita pyydetään saapumaan paikalle. Herkutella voi etukäteen bändin nettisivuilla www.bostonpromenade.com ”uutiset”, jossa keikkainfoa ja ruokamenu. Illalliskorttien tilaukset suoraan meilitse: liput@bostonpromenade.com .
Saat vahvistuksen ja ohjeet maksusta. Maksun jälkeen saat illalliskortin sähköisesti.

Takaisin
Translate »