Let´s Jazz Again – Kun syksy saapuu kaivariin!

Kuvat: Jazzrytmit

24.08.2018 06:16


Alvi´s Dixie Stompers 2016

Alvi´s Dixie Stompers aloittaa perinteisin menoin Café Caruselin syyskauden ke 29.8 klo 18. Syksyllä 1996 perustetun 9-miehisen orkesterin tavoite on soittaa 1900-luvun alun melodista, iloista ja svengaavaa ragtime-, dixieland-, blues- ja gospel-musiikkia New Orleans-hengessä esikuvinaan legendat Louis Armstrong, George Lewis, Kid Ory ja Jelly Roll Morton.

Pasi Saarelma

Yhtye on toiminut ”house bandina” 21 vuotta Espoon Haukilahden Paviljongin jameissa. Näistä on muodostunut suosittu jazztapahtuma, joka kerää yhteen kerran kuussa samoinajattelevia jazzmuusikoita ja tuvan täydeltä yleisöä hauskan yhdessäolon merkeissä viettämään iloista jazz-iltaa.

Alvi’s Dixie Stompers on osallistunut useisiin festivaaleihin ja soittanut useita gospelsävytteisiä kirkkokonsertteja Suomessa ja Ruotsissa.

Alvi’s Dixie Stompersien laulusolistina on Pasi Saarelma, joka laulaa myös uusimmalla ADSCD-005 levyllä. Musiikinopettaja Saarelma on pitkänlinjan muusikko, jolla on tempperamenttiä laulaa erisävyisiä lauluja klassisesta jazziin. Hän tulkitsee mestarillisesti ilot ja surut.

Orkesterin jäsenet:
Alvian ”Alvi” Leppälä – sopr.saks., C-melodysaksofoni
Kimmo Leppälä – klarinetti, sopr.saks., tenorisaks.
Jyrki Leppälä – pasuuna
Cajus ”Pricken” Lindroth – kornetti
Valeri Nikitin – piano, bassorumpu
Jarmo Nissinen – banjo, ukulele
Kenneth Ojutkangas – tuuba, sousaphone
Erkki Hurri – rummut
Pasi Saarelma – laulu, pyykkilauta, kitara

Café Carusel, keskiviikkona 29.8.2018 klo 18:00-20:30
Merisatamanranta 10.
Vapaa sisään- ja ulospääsy.

Järjestäjä: Suomen PerinneJazz ry

 

Takaisin
Translate »