UMO soittaa Veli-Matti Halkosalmen uutta musiikkia

Kuvat:

06.03.2009 18:43

Veli-Matti Halkosalmi

Solo Flight -niminen albumi on Halkosalmen ensimmäinen oma levytys. Vuonna 2007 hän voitti samannimisellä kappaleellaan Esko Linnavalli
-sävellyskilpailun.

UMO Jazz Orchestra esittää Malmitalossa tuoreen levyn sisältöä säveltäjän johdolla. Lisäksi Halkosalmelta on konserttia varten luvassa ainakin yksi uusi kantaesitys.

Halkosalmen mietteitä levynteosta:
– Aikaisemmassa big band -tuotannossani olen usein sekoitellut musiikin eri tyylilajeja omaa tyyliäni etsien. Kun minulle tarjoutui tilaisuus äänittää omaa big band -musiikkiani Metropole Orchestran kanssa, halusin selvittää välini perinteen kanssa ja kirjoittaa musiikkia, joka viittaa hyvin suorasukaisesti amerikkalaisen big band -musiikin traditioon.

Veli-Matti Halkosalmi (s. 1971) on toiminut muusikkona, säveltäjänä, sovittajana, pedagogina, kapellimestarina ja oppikirjailijana. Hän on työskennellyt PopHorn-jazzorkesterinsa kanssa sekä toiminut aktiivisesti Pop & Jazz Konservatoriossa perusopetuksen parissa. Kansainvälisillä areenoilla Halkosalmen musiikkia ovat esittäneet Metropole Orchestran lisäksi mm. saksalainen WDR Big Band ja yhdysvaltalainen Eastman Studio Orchestra.

Solo Flight
To 12.3. klo 19:00, Malmitalo (Ala-Malmin tori 1) UMO & Veli-Matti
Halkosalmi (kpm & säv) Liput 15/10 euroa
Ennakot: Lippupalvelu

Takaisin
Translate »