Anna Inginmaan jazzklubi jatkaa Vernissassa

Kuvat:

18.09.2019 10:54


Anna Inginmaa

Anna Inginmaa Jazzclub aloitti toimintansa menestyksekkäästi Vantaalla keväällä 2019. Nyt ilolla ilmoitamme, että klubi jatkaa toimintaansa ja paikkana toimii legendaarinen Kulttuuritehdas Vernissa Tikkurilan jokirannassa. Klubi-iltoja emännöi tuttuun tapaan artisti/laulaja Anna Inginmaa.

Anna Inginmaa nousi yleisön tietoisuuteen v.2016  julkaistuaan kiitellyn ja kriitikoiden ylistämän Huominen on Uni- albumin, yhdessä Kauko Röyhkän ja Hypnomenin kanssa. Lisäksi hän on esiintynyt mm. Vantaan Viihdeorkesterin ja Kymi Sinfonietan solistina. Keväällä 2020 ilmestyy Inginmaa soololevy. 2019 Inginmaa laajensi reviiriään ja syntyi persoonallinen uusi jazzklubi!  Luvassa jälleen tyylikkään sähäkkää, revittelevää ja autenttista klubitunnelmaa!

Anna Inginmaan lisäksi klubi-iltojen stagella vierailevina artisteina nähdään pitkän linjan taiteilijoita; lokakuussa esiintyy upeaääninen Argentiinalainen tangolaulaja Martin Alvarado ja marraskuussa arvostettu oopperatähti Laura Pyrrö! Iltojen aikana kuullaan mm. artistien omaa tuotantoa jazzversioina ja lavalla nähdään myös tietenkin klubin kuningatar Anna Inginmaa!

Klubin housebändi koostuu eturivin jazzmuusikoista:
Ville Luukkonen (rummut), Arto Ikävalko (piano) ja Joonas Tuuri (kontrabasso)

Anna Inginmaa Jazzclubit syksyllä 2019
25.10. vierailijana Martin Alvarado
22.11. vierailijana Laura Pyrrö

Liput ennakkoon 17€, ovelta 20€.
Ovet klo 20, showtime klo 21.

Takaisin
Translate »