Glenn Millerin sävelet valtaavat Kulttuuritalon

Kuvat:

14.02.2019 19:27


The Great Helsinki Swing Big Band

Helsingissä saadaan nauttia maaliskuussa Glenn Millerin sävelistä, kun The Great Helsinki Swing Big Band valtaa Kulttuuritalon lavan solisteineen. Glenn Miller Ballroom -konsertti pidetään perjantaina 15. maaliskuuta ja sen solisteina ovat Juki Välipakka ja lauluyhtye Andrew’s Girls. Kapellimestarina toimii Antti Rissanen.

Konsertissa kuullaan Glenn Miller Orchestran isoimmat hitit, kuten In The Mood, Moonlight Serenade ja Pennsylvania 6-5000. Liput maksavat alkaen 31 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Ticketmasterissa.

Vuonna 2005 perustettu The Great Helsinki Swing Big Band esittää 1930-40 -lukujen swing-musiikkia ammattilaisvoimin. Orkesterin vakituisena kapellimestarina toimii Antti Rissanen, ja intendenttinä on orkesterin perustaja, trumpetisti Sami Pöyhönen, joka toimii myös orkesterin konserttimestarina. Taiteellisesta johdosta vastaa The Great Helsinki Swing Big Band Yhdistys ry.

Orkesterin ensimmäinen levytys, In The Glenn Miller Mood, ilmestyi keväällä 2007. Sitä seurasivat Groovy Moments and Melodies (2011), Santa Claus Swinging Christmas Concert (2011) ja Ranskalaiset korot – Erik Lindströmin musiikkia (2012).

The Great Helsinki Swing Big Band on esiintynyt Malmitalolla vuodesta 2006 kerran kuukaudessa vaihtuvin teemoin. Jokainen konsertti on ollut loppuunmyyty. Lisäksi esiintymisiä festivaaleilla sekä Musiikkitalossa ja Verkatehtaalla.

The Great Helsinki Swing Big Band

Takaisin
Translate »