Joensuussa Jazzia isosti ja isolla J:llä

Kuvat:

12.09.2021 12:13


Reiska Laine Quintet

Reiska Laine Quintet Joensuussa ti 14.7. klo 19.00-21.00. Suomalaisen jazzin elävät legendat tulkitsevat kultaisen 60-luvun hengessä jäsenten sävellyksiä sekä mm. John Coltranen tuotannon helmiä. Yllätyksiä on myös lupa odottaa, kun tämä viisikko sukeltaa siihen taikahattuun, mistä nykyjazz koko kirjossaan ammentaa.

”Rumpali Reiska Laine on yli 50-vuotisen uransa aikana soittanut useissa kokoonpanoissa ympäri maailmaa, mutta varsinaista omaa yhtyettä hänellä ei ennen Reiska Laine Quintetia ole ollut.

Vuonna 2018 perustettuun kvintettiinsä Laine kokosi todellisen suomalaisen jazzin unelmatiimin, johon kuuluvat pianisti-kosketinsoittaja Seppo Kantonen, kontrabasisti Ulf Krokfors sekä saksofonistilegendat Eero Koivistoinen ja Juhani ”Junnu” Aaltonen, joista jälkimmäinen tunnetaan myös huilutaiteestaan.

Yhtyeen kaikki jäsenet on palkittu Suomen arvostetuimmalla jazztunnustuksella, Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnolla. Jazzliiton kiertueella pianisti Kantosta sijaistaa kansainvälistä mainetta niittänyt Alexi Tuomarila.”

Eero Koivistoinen – tenorisaksofoni
Juhani Aaltonen -tenorisaksofoni
Alexi Tuomarila – piano
Ulf Krokfors – kontrabasso
Reiska Laine – rummut

Liput 20€, | Jäsen 15€ | Opiskelija 5€

REISKA LAINE QUINTET
Konservatorion sali
Rantakatu 31, Joensuu
Ti 14.9. klo 19-21

Järjestäjä: Jazzkerho -76, Joensuu ry

 

Takaisin
Translate »