Lahden Pikkuteatterissa jazzahtaa jälleen

Kuvat: Matti Korhonen

17.03.2014 08:37


Kristiina Lanki

Matti Hussi Trio ja Kristiina Lanki uusivat ystävänpäivänä teatteri Vanhassa Jukossa pidetyn loppuunmyydyn Jazzlämpiö-keikkansa. Uusintapäätöstä vauhditti monien halukkaiden kuulijoiden jääminen ilman lippua.

Tällä kertaa konsertti pidetään Pikkuteatterilla lauantaina 29.3. klo 19.00. Konsertin kesto on n. 1,5 tuntia.

Luvassa on siis jälleen perinteistä, svengaavaa jazzia ja swingiä. Illan aikana kuullaan mm. Cole Porterin ja Erik Lindströmin hienoja sävellyksiä. Mukana on myös muutama Monica Zetterlundin tutuksi tekemä kappale.

Matti Hussi

Matti Hussi

Trioa johtaa Vuoden 2008 nuori kulttuuritoimija -tunnustuspalkinnon Lahdessa saanut Matti Hussi, joka tunnetaan myös säveltäjänä ja pianon soiton opettajana. Hussi on säestänyt monia Suomen eturivin artisteja sekä soittanut mm. Joensuun ja Kuopion kaupunginorkestereissa. Trioa täydentävät lahtelaiset, useissa eri musiikkityylien kokoonpanoissa esiintyvät Antti Akkanen (basso) ja Lari Hermanni Lius (rummut).

Trion laulusolistina on monipuolinen ja kokenut laulaja Kristiina Lanki, jonka vahvinta osaamisaluetta ovat juuri jazz- ja swing musiikki. Lankia on Lahdessa kuultu aikaisemmin mm. Miikka Kallio bändin sekä Erik Lindström Dream Teamin solistina Jazztorilla sekä Lindströmin 90-vuotisjuhlakonsertissa Sibeliustalolla.

Lankia kuullaan usein myös syntymäkaupunkinsa Kotkan musiikkiareenoilla, ja Lanki esiintyykin ensi heinäkuussa Kotkan Meripäivillä Jazz by The Sea –tapahtumassa juuri Matti Hussi Trion kanssa.

Matti Hussi Trio feat. Kristiina Lanki

29.3. klo 19.00 Pikkuteatterilla (Loviisankatu 8, Lahti)

Liput 10 € ovelta (vain käteisellä)

Lippuvaraukset kristiina.lanki@gmail.com tai 044-027 1066

Takaisin
Translate »