PK Keränen ja Valtteri Laurell duona Savoyn turvavälikonsertissa 13.6.

Kuvat:

02.06.2020 15:53


PK Keränen ja Valtteri Laurell

Savoy-teatteri  tarjoaa kesäkuun aikana useita turvavälikonsertteja. Niissä myydään 750 hengen konserttisaliin vain osa paikoista – reiluin turvavälein.

22-Pistepirkosta tuttu PK Keränen ja mm. Ricky-Tick Big Bandin Valtteri Laurell Pöyhönen esiintyvät duona Savoyssa lauantaina 13.6. klo 18.

Keränen on Suomen arvostetuimpia rock-muusikoista. Hän on itseoppinut kitaristi, omintakeisen lauluäänen omaava solisti, säveltäjä ja sanoittaja, joka on vuodesta 1982 vaikuttanut legendaarisessa 22-Pistepirkossa.

Yhtyeen jäätyä tauolle Keränen alkoi valmistella ensimmäistä sooloalbumiaan, joka julkaistiin  tammikuussa 2020. Albumin nimi onSerobi Songs, ja sen teossa vahvana tukipilarina toimi Valtteri Laurell, Suomen eturivin jazzmuusikko, säveltäjä ja kapellimestari. Valtteri Laurell Pöyhönen tunnetaan muun muassa yhtyeistään Dalindeo sekä Ricky-Tick Big Band.

Millaista on Serobi Songs -albumin musiikki? Sitä voisi kuvailla kauttaaltaan koukuttavaksi, mutta samalla myös sofistikoituneeksi.Serobi Songs on kuin lasillinen laadukasta punaviiniä nautittuna hyvässä seurassa autotallissa!

Savoy-teatterin konserteissa pyritään takaamaan kaikille osallistujille mahdollisimman turvallinen konserttikokemus ennakkojärjestelyin ja tehostetuin hygieniaratkaisuin. Vaatesäilytystä ei ole käytössä, vaan yleisö ottaa takit mukaan saliin. Yleisön edustajia kehotetaan pysymään kotona, mikäli he potevat mitä tahansa flunssan oireita tai kuuluvat koronaviruksen altistusketjuun. Lipulla on tällöin palautusoikeus.

Konserteissa ei ole väliaikaa. Virvokkeet voi tilata etukäteen verkkokaupasta lippujen oston yhteydessä. Ne toimitaan yleisölle ennakkoon omalle istumapaikalle.

PK Keränen & Valtteri Laurell
Lauantaina 13.6.2020 klo 18.00. 

Turvavälikonsertti, yleisömäärä max. 120 henkeä 750 hengen katsomossa
Kesto: n. 65 min, ei väliaikaa

Lipunmyynti  lippu.fi

Liput:
1 hlön lippu: 29 € + toimitusmaksu.
2 hlön lippu: 55 € + toimitusmaksu.
4 hlön lippu: 107 € + toimitusmaksu

Tuotanto: Savoy-teatteri

Takaisin
Translate »