Sähköisen svengaava sirkus

Kuvat:

16.03.2018 14:15


Electric Swing Circus

Brittiyhtye Electric Swing Circus esiintyy Savoy-teatterissa vappuaattona 30.4.  Miljoonia Spotify-kuunteluja saanut yhtye vierailee nyt ensimmäistä kertaa Suomessa.

Kuusihenkinen Electric Swing Circus yhdistää musiikissaan 1920-luvun swingiä ja elektrobiittejä täydentäen soundiaan muun muassa mustalaisjazz-kitaralla. Yhtyeen musiikissa kuuluvat New Yorkin, New Orleansin ja Pariisin jazz-vaikutteet ragtime-tyylistä dixielandiin.

Electric Swing Circus tunnetaan näyttävästä ja energisestä lavashowsta. Kokoonpanon laulusolisteina ja seremoniamestareina toimivat Fe Salomon ja Vicki Olivia.

Birminghamista, Englannista kotoisin oleva yhtye on julkaissut kolme albumia. Miljoonia kuuntelukertoja Spotifyssa saavuttanut yhtye on perustettu vuonna 2011. Se on ehtinyt kiertää Euroopan lisäksi myös Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Lähi-idässä.

Savoyn vapussa Electric Swing Circus esittää kahden setin verran parhaita hittejään sekä uusinta tuotantoaan viime vuonna ilmestyneeltä levyltään It Flew By.

 

Electric Swing Circus
Savoy-teatteri ma 30.4. klo 19.00

Fe Salomon – vocals, Vicki Olivia – vocals, Chandra Walker – drum/keys, Patrick Wreford – bass, Rashad Gregory – synths/samples/beats, Tom Hyland – guitar

 

 

Takaisin
Translate »