Madeiralla avattu jazzklubi

Kuvat:

24.11.2009 11:36

House Jazz Restauranten trio tunnelmoi

Nyt tämä puute on poistunut. Funchalin keskustaan on avattu hiljattain tyylikäs House Jazz Restaurant. Viihtyisän paikan vetäjä Tatiana Watson kertoi, että livejazzia kuullaan kolmena iltana viikossa. Samalla voi nauttia ranskalaisen, italialaisen tai aasialaisen keittiön herkkuja.Manager Tatiana Watson

Vierailin klubilla marraskuisena perjantai-iltana, jolloin musiikista vastasi kolmimiehinen house bändi. Paikan intiimiin ilmapiiriin sopivaa modernia jazzia soittivat Raphael (tpt), Jorje (gt) ja Ivo (b). Illan kolmen ruokalajin jazzmenu oli varsin kelvollinen ja maksoi 27 euroa.

Madam Watsonin mukaan jazzklubi on saanut varsin hyvän vastaanoton. Erikoisesti eurooppalaiset vieraat ovat olleet tyytyväisiä jazzin ”rantautumiseen” Madeiralle. Viitisenkymmentä henkilöä vetävän ravintolan kaikki pöydät näyttivät olevan varattuja ja täyttyivät heti klo 19 jälkeen.

Sain pöytäseurakseni mukavan Abramsin pariskunnan Edinburghista. He kertoivat olevansa innokkaita jazzin ystäviä ja pitävänsä erikoisesti traditionaalisesta jazzista. Storyvillessäkin usein vierailleen Fat Sam´s Bandin leader Hamish MacGregor on heidän henkilökohtainen ystävänsä.

Brian & Anne Abrams House Jazz Restaurant, Rua dos Aranhas 16, Funchal. Tel 933 454 521, www.thehousejazz.com.

Keep Swingin´

Martti Koljonen

Takaisin
Translate »