Huomis-illan finalistit selvillä

Kuvat:

09.07.2009 21:00

Vasemmalta: Lela Kaplowitz (Kroatia), Ania Rybacka (Puola), Mette Juul (Tanska), Brigitte Beraha (Englanti), Iona Hartes (Romania), Tuuli Taul (Eesti)

Kaikki kilpailuun osallistuneet kutsuttiin yksi kerrallaan lavalle, missä tuomariston puheenjohtaja Jouko Paananen jakoi diplomit kaikille ja kilpailujen johtaja Osku Rajala kukitti nämä viehättävät ladyt, tietenkin halauksin.

Jouko Paananen kiitti ensimmäiseksi kaikkia paikallaolijoita osallistumisesta tähän kilpailuun. Hän sanoi puheessaan, että valinta on näin tasaisessa ryhmässä vaikea ja helpointa olisi valita kaikki loppukilpailuun, mutta tuomariston tehtävä on tehdä kilpailusta kilpailu. Hän kiitti kaikkia Jouko Paananenosallistujia siitä suuresta intohimosta ja valtavasta panostuksesta jazzmusiikkia kohtaan, jota he ovat osoittaneet kilpailun kuluessa.  Seuraavaksi hän ilmoitti, että valinta oli neljän ensimmäisen kohdalla varsin selvä. Jatkoon menevät Aki Rissanen, Ville Herrala, Manuel Dunkel ja Mikko Hassinen. Valtava jännitys laukesi hetkessä helpottuneeseen nauruun.

Lopuksi hän ilmoitti, että niiden ladyjen nimet, jotka menevät huomiseen finaaliin. Paanasen mukaan järjestys ei ole paremmuusjärjestys, vaan täysin satunnainen. Finalistit ovat Mette Juul, Lela Kaplowitz, Brigitte Behara, Joana Hartes, Tuuli Taul ja Ania Rybacka. Nämä kuusi mainittua laulajaa mittelevät huomenna tämän vuotisen kilpailun voitosta.

 

Takaisin
Translate »