Lady Summertime 2001 Eeppi Ursin

Kuvat:

07.07.2009 21:00

Eeppi hiekkalaatikolla

Sen lisäksi hän hoitelee erilaisia sihteerin tehtäviä.  Hyvän kielitaidon omaavana musiikin ammattilaisena ja jatkuvasti esiintyvänä laulajana hänellä on hyvä tieto-taito ja edellytykset asioiden hoitamisessa. Kaikki toimii rutiininomaisesti.

 Eeppi muodosti oman bändin, Eeppi Ursin Band, vuonna 2002. Yhtyeen debyyttialbumi ”Violet” julkaistiin keväällä 2005. Levyn sisältö on eräänlaista fuusiomusiikkia, missä on aineksia jazzista ja popmusiikista. Eeppi on itse säveltänyt ja sanoittanut myös sisällön. Nykyään yhtye tunnetaan vain yksinkertaisesti nimellä Eeppi. Samalla hän palasi itse myös pianon ääreen. Nimenomaan laulujen tekeminen, sävellystyö ja lyriikka, ovat hänelle hyvin tärkeitä musiikin alueita. Niissä hän tuntee itsensä ja oman luomiskykynsä olevan omimmillaan. Hän on ikään kuin palannut juurilleen ja pyrkii tekemään sitä mitä erityisesti rakastaa musiikissa. Hän pitää itseään pohjimmiltaan juuri lauluntekijänä ja pianistilaulajana.

Hänen uusin ”Yellow page girl”– albuminsa onkin musiikkia, mitä ei voida enää lokeroida jazzin laariin. Eeppi kertoi sen olleen selkeä valinta, sitä ei ollut tarkoitettukaan jazzlevyksi. Jazzia hän ei kuitenkaan ole täysin hylännyt tai sulkenut pois esiintymisistään, vaan jazzin harmonia säilyy kaikesta huolimatta hänen esityksissään.  Hän ”keikkailee” säännöllisesti oman yhtyeensä rinnalla myös ”freelancerina”, esiintyen mm. SONO (Spirit of New Orleans) yhtyeen laulusolistina aina, kun siihen on mahdollisuus. Perinteisen jazzlaulun esittäjänä Eeppi onkin vallan upea tulkitsija. Jos, ette ole aikaisemmin kuulleet, niin käykääpä tilaisuuden tullen kuuntelemassa. Lisäksi hän on mukana lauluyhtyeessä AiA.

 

Takaisin
Translate »