Lady Summertime 2009 voitto meni Kroatiaan

Kuvat:

10.07.2009 21:00

Lady Summertime 2009 Lela Kaplowitz, Kroatia

Ääntenlaskijoiden ”esimies” Pentti Hellevaara kutsuttiin lavalle julkaisemaan yleisön antamien äänten tulos. Yleisön suosikki oli myös melko selvällä erolla Lela Kaplowitz.  Kilpailun tuomariston puheenjohtaja Jouko Paananen julkisti juryn päätöksen. Hän kiitteli yleisöä Tuomariston puheenjohtaja Jouko Paananenkärsivällisyydestä, sillä päätöksen julkistamiseen meni yli luvattu puoli tuntia. Tuomariston mukaan Lelan vahvuuksia oli erinomainen esiintyminen sekä voimakas ääni ja hieno tapa saattaa nämä ominaisuudet yhteen esittämisen kanssa.  Hänen esityksestään näkyi kokemus ja esittämisen varmuus. Kyllä kansa tietää totesi Paananen vielä.

Toiseksi nousi Eestiä edustanut Tuuli Taul. Tuomariston mukaan hänen vaikea ohjelmisto vakuutti. Puolalainen Ania Rybacka oli tuomariston mielestä kolmanneksi paras. Hänellä oli nuoresta iästä huolimatta puhdas ääni ja hyvä esiintymiskyky ja lähestyminen esittämiseen kokonaisuudessaan.

Lela Kaplowitz ja Napapiiri Jeansin muotitakkiVoittaja Lela Kaplowitz sai yllätyspalkintona Napapiiri Jeansin lahjoittaman muotitakin.

 

 

 

 

 

 

 

 

{multithumb thumb_width=540 thumb_height=360 thumb_proportions=crop border_size=5px caption_pos=below}

 

 

 

 

 

Finalistit

Vasemmalta: Ania Rybacka (3), Ioana Hartes, Lela Kaplowitz (1), Tuuli Taul (2), Mette Juul, Brigitte Beraha

 

 

Takaisin
Translate »