Päätöspäivä kirjurinluodon Arenalla lähestyy loppuaan

Kuvat:

19.07.2009 10:40

Brasilialainen Spoke Frevo Orkesteri lopetteli hetki sitten Arenalla

Siihen liittyy oleellisesti eri tyylejä, joilla yhteisenä tekijänä on yhteys brasilialaiseen karnevaalikulttuuriin. Sana viittaa kuumuuteen ja kiehumiseen, mutta sana yhdistetään yleensä musiikkiin ja tanssiin.

Jazzy Ladies orkesterit yhtä aikaa lavalla kiittämässä yleisöäOrkesteri koostuu kahdestatoista puhallinsoittimesta, joten tuhti ison orkesterin pauhu kantautui pitkälle. Sellaista rennon menevää soittoa, missä lyhyet soolot seurasivat toisiaan. Lavalla kävi myös vierailevia tähtiä edellisistä ”Jazzy Ladies” orkestereista, mitkä esiintyivät lavalla hieman aikaisemmin iltapäivällä. Ingrid Jensen, trumpetti

 

 

 

 

 

 

Mm. Kanadalainen trumpetisti Ingrid Jensen kävi orkesterin solistina. Hän on tuttu ainakin Imatran kävijöille parin kesän takaa.

 

Kun olin juuri menossa portista ulos, niin orkesteri jatkoi kappaleella ”Ultimo Día”.  Aika osuvasti, sillä Pori Jazz 2009 alkaa olla paketissa. Viimeinen jamitusilta on vielä edessä, mutta muuten kaikki varsinaiset konsertit ovat ohi. On aika palata normaaliin päiväjärjestykseen.

 

 

Takaisin
Translate »