Sanna’s Soul System pirteänä lavalla

Kuvat:

14.07.2009 22:03

Sanna Vartiainen Nova Stagella keskiviikko iltana

Yhtyeessä soittavat Henri Marjamäki, kitara, Henri Mäntylä, kosketinsoittimet, Vesa Saloranta, basso, Antti Laine, rummut, taustalaulajina toimivat Saana Murtojärvi, ja Hanna-Mari Riihimäki. Yhtyeen tavaramerkki on groovaava soulmusiikki. Rennon letkeä soul, missä sananmukaisesti sielukkuus tulee hyvin esiin.

 

Sanna aloitti vahvasti Randy Crawfordin tunnetuksi tekemällä ”Street Life” kappaleella, joka on myös kuuluisa elokuva soundtrack. Sitä seurasi Erikah Badun ”Certainly”, mikä tuli erittäin originellisti. Kuulimme myös Gil Scottia, Tania Mariaa ja Sannan suurinta idolia Stevie Wonderia. Tulipa siellä välissä vielä yksi Duffyn kappale ihan vaan muistutukseksi, että hän on täällä perjantaina. Kun taas, Erikah Badu on paikalla lauantaina. ”Saatat tarvita jotakuta” ehkä ”kultaista ladya” tai ”tule kanssani”.  Siitä kaikesta voi syntyä ”Dejavu” tunnelma. Kaikesta tästä Sanna lauloi aivan mahtavasti. Jotenkin tuntuu kummalliselta se, että joitakin maailmantähtiä pidetään niin erinomaisina.

Sanna Vartiainen, laulu ja Henri Marjamäki, kitaraKysymys on oikeastaan vain mediamainonnasta, jonka avulla tehdään tähtiä aivan turhanpäiväisistäkin laulajista. Mielestäni Sannan laulu ja esittäminen yleensäkin kelpaa lavalle aivan missä tahansa suurten tähtien rinnalla. Varsinkin tällainen hitaampi soul näyttää olevan hänen vahvuutensa ja sopii vallan mainiosti hänen laulutyyliinsä.

 

 

Ja kaiken tämän huomasi myös paikalla ollut yleisö, joka tunti sitten poistui lavan ääreltä, saatuaan encore kappaleena kuulla ”Summertimen” D-molli ”fankkina”. Sanna sanoi haluavansa laulaa sen nyt, kun hän ei onnistunut pääsemään Kajaanissa ”Lady Summertime” laulukilpailussa niiden joukkoon, jotka loppugaalassa lauloivat sen yhdessä lavalla. Lady Summertime organisaatio kiittää huomiosta.

 

Takaisin
Translate »