Neljättä kertaa järjestettävä Teurastamo Jazz laajenee kaksipäiväiseksi

Kuvat:

10.07.2019 15:48


Iiro Rantala

Kaikille avoin ilmaistapahtuma esittelee jazz- ja rytmimusiikkia laidasta laitaan 12.–13. heinäkuuta Kalasataman kupeessa. Tänä vuonna tapahtuma sai ensi kertaa Helsingin kaupungin tukea ja esiintyjäkaartiin on panostettu aiempaa enemmän.

Esiintyjinä monikirjavia tähtiä että kansan suosikkeja 

Teurastamo Jazzin lavalle nousevat perjantai-iltana Linda Fredriksonin saksofonisoiton ympärille kietoutuva juurevan räyhäkkä Mopo ja Suomen taitavimpien laulajien joukkoon luettava Johanna Försti Quintet, joka julkaisee syksyllä ensimmäisen oman levynsä.   

Mopo

Lauantaina iltapäivän aloittaa leikkisää groovejazzia soittava Kari Antila & Karri Luhtala Organ Brothers, jonka jälkeen syvempiin vesiin sukeltaa Lauri Wuolio soittaen erityisiä cupola -soittimia nimellä Kumea Sound. Setin aikana vierailemaan saapuu beatboxauksen pioneeri Felix Zenger

Päivän yksi huipennuksista koetaan, kun kansan suosikki ja pianovirtuoosi Iiro Rantala trioineen nousee lavalle täysikokoisen konserttiflyygelin kanssa. Tunnelma tiivistyy tämän jälkeen, kun soul- ja rytmimusiikin alalla kunnostutunut nuori, upeaääninen laulajalupaus Ina Forsman valloittaa lavan.

Ilta päättyy perkussionisti Ismaila Sanen, pianisti ja ”Moogisti” Kari Ikosen, kitaristi Petri Kauton ja trumpetisti Mika Myllärin luotsaama Fusion Beat -ensemblen ainutlaatuiseen keikkaan, josta ei tule rytmiä puuttumaan! 

Teurastamo Jazz on suunnattu kaikille kaupunkilaisille 

Pikniktunnelma, ruokarekat ja alueen ravintolat luovat musiikin kanssa iloisen eurooppalaisen poreilun. Kaupunkilaiset läheltä ja musiikin rakastajat kauempaakin yhdessä matkailijoiden kanssa ovat tervetulleita nauttimaan musiikista ja iloisesta festivaalitunnelmasta.

 

TEURASTAMO JAZZ 2019 12.-13.7.

Pe
rjantai
19.00  Mopo
20.30
  Johanna Försti Quintet

Lauantai
15.00  Kari Antila & Karri Luhtala Organ Brothers
16.30  Kumea Sound feat. Felix Zenger
18.00  Iiro Rantala Supertrio
19.30  Ina Forsman
21.00  Fusion Beat – Sane, Ikonen, Mylläri
, Kautto 

Vapaa pääsy

Saapuminen: Metro: Kalasatama, Bussi 58, parkkitilaa on rajoitetusti.

Takaisin
Translate »