Tiistai on Pori Jazzilla omistettu virolaiselle jazzille

Kuvat: Matti Komulainen

12.07.2018 21:54


Kadri Voorand

Ensi viikon tiistaina 17.7.  juhlitaan Viron 100. syntymäpäivää Suomessa Pori Jazz -festivaalilla, jossa lavalle nousee kolme virolaista yhtyettä: Kadri Voorand in Duo with Mihkel Mälgand, Joel Remmel Trio ja Erki Pärnoja: Efterglow.   

Suomen suurin jazzfestivaali, Pori Jazz 2018, järjestetään 14.–22. heinäkuuta esittäen yhdeksän päivän ajan maailman parhaiden jazz-, soul- ja funktähtien konsertteja. Tiistaina, 17. heinäkuuta kello 17.00–21.00 esiintyvät festivaalin Lokkilavalla kolme Viron jazzkokoonpanoa: Kadri Voorand in Duo with Mihkel Mälgand, Joel Remmel Trio ja Erki Pärnoja: Efterglow. Pori Jazzin kanssa samanaikaisesti järjestetään SuomiAreena-keskustelutapahtuma, jonka yhtenä teemana on Viro.

Lokkilava / Tiistai 17.7.   

17.00 Kadri Voorand in Duo with Mihkel Mälgand
Kadri Voorand on kansainvälisesti tunnettu virolainen laulaja ja säveltäjä. Mihkel Mälgand on yksi Viron musiiki-llisesti aktiivisimmista basisteista. Duo esittää suurimmaksi osaksi laulajalle, pianolle ja bassolle tehtyjä alkuperäisteoksia, joissa on tilaa sekä improvisaatiolle että ilmaville elektronisille efekteille.

19.00 Joel Remmel Trio
Joel Remmel, joka on rikastuttanut virolaista jazzia kymmenkunta vuotta, on vetänyt omaa trioaan yli seitsemän vuotta. Triossa musisoi Joel Remmelin kanssa nuoremman sukupolven loistavat jazzmuusikot: Heikko Remmel kontrabassossa ja Ramuel Tafenau rummuissa.

21.00 Erki Pärnoja : Efterglow
Virolainen laulujentekijä ja multi-instrumentalisti Erki Pärnoja tulee Pori Jazzille oman Erki Pärnoja: Efterglow -yhtyeensä kanssa. Se esittää rauhallista, akustista ja mystistä musiikkia, jossa kohtaavat eteeriset syntetisaattorisävelet sekä riipivä ja melankolinen kitaransoitto.

 

Jazzkaar 30 Tallinna 19.-28.04.2019
Erikoistarjous jazzfaneille kevääseen Jazzkaar — festivaaliin Tallinnaan!

Festivaalin pääsylippu erikoishinnalla 190 euroa (normaalihinta 250 euroa).

Takaisin
Translate »