We Jazzin 26.7. kesäretki Lonnaan siirtyy

Kuvat: Yle sää

25.07.2015 11:40


Ylen sääkartta lupaa sunnuntaille 26.7. voimakasta matalapainetta

We Jazz joutuu siirtämään tälle sunnuntaille 26. heinäkuuta suunniteltua tapahtumaansa Lonnan saarella Helsingin edustalla epävakaata säätä luvanneiden sääennusteiden vuoksi. Uusi päivämäärä tapahtumalle on sunnuntai 30. elokuuta. Elokuun Lonnan-retken tarkempi ohjelma ja aikataulu vahvistetaan myöhemmin.

– Lonnan kaltainen tapahtumapaikka on äärimmäisen herkkä vallitsevalle säätilalle, We Jazzin taiteellinen johtaja Matti Nives sanoo.

– Sunnuntaille luvatun sateen ja tuulisen sään vuoksi päädyimme yhdessä saaren toimijoiden kanssa siirtämään kokeiluluontoisen tapahtumamme elokuulle. Koska tarkoituksena on kokeilla kokonaan uutta tapahtumapaikkaa, on erityisen tärkeää ettei ensimmäistä tapahtumaa tuoteta epäsuotuisissa oloissa. Pahoittelemme siirrosta mahdollisesti aiheutuvaa harmia yleisöllemme ja toivomme, että mahdollisimman moni pääsee paikalle elokuussa.

Lonna on sympaattinen pieni saari Kauppatorin ja Suomenlinnan välissä, vain seitsemän minuutin merimatkan päässä mantereelta. Kyseessä on Suomenlinnan piskuinen pikkusisar, jossa aikoinaan tehtiin laivat immuuneiksi merimiinoille. Nyt Lonnassa toimii Top Chef -tähti Jouni Rahikaisen luotsaama suosittu Lonnan ravintola sekä kahvila katettuine terasseineen. Tulevaisuudessa Lonnasta kaavaillaan vilkasta merellisen Helsingin kiintopistettä.

 

WE JAZZ X LONNA
su 30.8. klo 12-18
esiintyjät ilmoitetaan myöhemmin
vapaa pääsy*

Saarelle pääse Kauppatorilta JT Linesin lautalla, matkan hinta edestakaisin 7 eur/hlö (lapset 7-16v 3,50 eur), aikataulut ja lisätiedot: http://www.jt-line.fi/suomenlinna

Ravintola Lonnan pöytävaraukset: http://lonna.fi

 

 

Takaisin
Translate »