Riitta Paakki Quartet: Live @ KJC

Kuvat:

23.08.2018 11:35


Riitta Paakki Quartet: Live @ KJC

Riitta Paakki Quartet julkaisee ensimmäisen yhteisen levynsä!  Sävellykset ovat äänitetty konsertissa Koko Jazz Clubilla 18.1.2018.

Pianisti Riitta Paakin sävellyksistä koostuvalla albumilla musisoivat hänen lisäkseen saksofonisti Manuel Dunkel, basisti Antti Lötjönen ja rumpali Joonas Riippa.

Live @ KJC on samalla uuden Koko Records -levymerkin ensimmäinen julkaisu. Muusikoiden perustama ja ylläpitämä Koko Jazz Club on monien yhtyeiden, suomalaisen jazzin menestystarinoiden ja konseptien luojana eturintamassa.

– Historiallisesti livelevyt ovat olleet jonkin vanhan kertausta. Halusimme tallentaa yleisön ja muusikoiden välillä muodostuvan energian, joka on kuultavissa solistien rohkeassa riskien otossa improvisoiduissa osuuksissa, kertoo Koko Recordsin taiteellinen johtaja Timo Hirvonen.

Riitta Paakki kommentoi:

– Koko Jazz Club on ollut aina loistava paikka esiintyä. Siksi uskalsin ottaa vastaan haasteen yleisön edessä äänittämisestä. Se oli ihanaa.

Albumi on herättänyt kiinnostusta tuoreeltaan japanilaisissa jazzmedioissa, jonne levy-yhtiöiden uusi tulokas suuntaa kansainvälisen toimintansa.

Riitta Paakki Quartet:
Riitta Paakki, p
Manuel Dunkel, sax
Antti Lötjönen, b
Joonas Riippa, dr

Recorded live at Koko Jazz Club, January 18, 2018 by Miikka Huttunen

A
Åbo
Saint M
Nonsense Incense

B
Skurk
Cha Pelle

All compositions by Riitta Paakki

Koko Records: Artists´ Label

Riitta Paakki Quartet levynjulkaisukonsertti Koko Jazz Clubilla torstaina 30.8.2018
Haastattelupyynnöt: toimisto@kokoteatteri.fi, 050 5485 823

Manuel Dunkel (vas.), Antti Lötjönen, Riitta Paakki ja Joonas Riippa

 

 

 

 

Takaisin
Translate »