Dalindèo solidaarisuuskonsertissa Maailmantango-festivaalilla

Kuvat:

05.06.2014 10:24


Dalindéo

Dalindèo kuuluu tällä hetkellä Suomen jazzorkestereiden kirkkaimpaan kärkeen. Valtteri Pöyhösen johtama sekstetti tunnetaan rajoja rikkovasta tyylistään ja energisistä live-esiintymisistään. Keväällä 2013 Dalindèo julkaisi kolmannen pitkäsoittonsa Kallio, joka sai ylistävän vastaanoton musiikkilehdistössä ja voitti Emma-palkinnon Paras jazzalbumi -kategoriassa. Dalindèon musiikille ominaista on tanssittavuus, vahvat melodiat ja elokuvalliset tunnelmat Aki Kaurismäen ja Quentin Tarantinon hengessä.

Valtteri Pöyhönen (kitara), Pope Puolitaival (saksofoni), Jose Mäenpää (trumpetti), Pekka Lehti (kontrabasso), Rasmus Pailos (lyömäsoittimet), Jaska Lukkarinen (rummut)

Ennen Dalindèoa Tullikamarin Klubilla Tampereella esiintyy Yona, jonka Solidaarisuus ry on valinnut tämän vuoden solidaarisuusartistiksi. Ostamalla solidaarisuuslipun, tuet järjestön tekemää kehitysyhteistyötä kahdella eurolla.

Tullikamarin Klubi pe 19.9.2014

22.00 Yona

23.30 Dalindéo

Swing Club Helsinki DJ’t,

liput 17/14 €, solidaarisuuslippu 19/16 €

Kahdeksannen festivaalin teemana Laitakaupungin laulut

Maailmantango-festivaalin teemana on Laitakaupungin laulut. Ohjelmisto nostaa esiin laitakaupungin mielenmaisemia ja tuntoja. Tavoitteena on tuoda tuoreita kulttuuri-ilmiöitä ja -tekijöitä osaksi kaupunkilaisten arkea tangon perinteitä kunnioittaen. Pääohjelmisto 19.-21.9. Tampereella Tullikamarin Pakkahuoneella, Klubilla ja Telakalla (Tullikamarin aukio 2-3).

Lippujen ennakkomyynti on alkanut Tiketissä www.tiketti.fi

Lue lisää muista ennakkomyynnissä olevista konserteista liitteenä olevasta tiedotteesta.

Koko festivaaliohjelmisto julkaistaan 1.8.

www.maailmantango.net

Takaisin
Translate »