Kotikonserttisarjassa juhlitaan Steinway & Sons -flyygelin tupaantuliaisia

Kuvat:

21.08.2017 12:55


Pianisti Joonas Haavisto isännöi kolmen konsertin sarjan töölöläisyksiössään 12., 19. ja 27.9.2017.

Intiimi konserttisarja juhlii uuden Steinway & Sons -flyygelin tupaantuliaisia. Kontrabasisti Antti Lötjönen, saksofonisti Jukka Perko ja trumpetisti Verneri Pohjola saapuvat solistivieraiksi illan isännän, pianisti Joonas Haaviston kotiin ja luovat jokaiseen iltaan oman, ainutlaatuisen tunnelmansa.

Sarja on jatkoa loppuunmyydyille kotikonserteille, joita   järjestettiin We Jazz -festivaalin aikana 2015.

WITH A TWIST 12.9.2017
Antti Lötjönen – kontrabasso
Joonas Haavisto – flyygeli

”Olemme soittaneet Antin kanssa jo Sibelius-Akatemian nuoriso-osastolta lähtien. Antin kanssa musiikin tekeminen tuntuu helpolta, eikä hän syyttä ole maamme kysytyin jazzbasisti. Illan ohjelmisto tulee koostumaan uusista sävellyksistäni, joita tullaan myös kuulemaan ensi vuonna julkaistavalla trioni neljännellä albumilla. Nyt duo-kokoonpanolla nämä kappaleet saavat entistäkin herkemmän ja intiimimmän tunnelman.”

STRAIGHT UP 19.9.2017
Jukka Perko – saksofoni
Joonas Haavisto – flyygeli

”Kuulin Jukka Perkoa ensimmäistä kertaa opiskellessani Kokkolan konservatoriolla, jossa Jukka kävi vierailemassa 90-luvun lopulla. Soittokokemus hänen kanssaan teki lähtemättömän vaikutuksen nuorelle pianistin alulle. Jukan soitto on inspiroinut jazzin ystäviä ympäri maailmaa ja hänellä on suuren sydämen ja valtavan kokemuksensa myötä aina tarina kerrottavanaan. Illan ohjelmistossa kuullaan mm. Paul McCartneyn ja George Gershwinin sävellyksiä.”

ON THE ROCKS 27.9.2017
Verneri Pohjola – trumpetti
Joonas Haavisto – flyygeli

”Tutustuin Verneriin ensimmäisen kerran 2004. Hänellä oli jo tuolloin selkeä suunta, mihin hän haluaa musiikkiaan viedä. Vernerin kyky vangita kuulijat upealla soundillaan ja luovilla ideoillaan on vertaansa vailla. Illan konsertissa tullaan kuulemaan Vernerin omia sävellyksiä duo-kokoonpanolle sovitettuna.”

Ovet klo 18.30
Soitto alkaa klo 19.00
Konserttien kesto n. 1 h

Arkadiankatu 20 B 26, 00100 Helsinki

Liput: 20 / 10 euroa
www.tiketti.fi, puh. 0600 11616
Ovelta ennen konsertteja

Takaisin
Translate »