Lauantaijatsit juhlii 10-vuotista taivaltaan

Kuvat:

20.03.2017 17:24


Vasemmalta Eero Löyttyjärvi, Pierre Ringwald ja Heikki Hirsimäki

Bassoradion suosituimpiin ohjelmiin kuuluva Lauantaijatsit täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta. Syntymäpäiviä juhlistetaan 24.3. Helsingin Putte’s Bar & Pizzassa.

Toimittaja ja levyjenkeräilijä Risto Nevanlinna juonsi ensimmäisen Lauantaijatsit-ohjelman Bassoradio-kanavalla tammikuussa 2007. Vuosien saatossa ohjelmaa ovat tehneet Suomen eturivin jazz-deejiit ja -vaikuttajat, kuten Matti Nives ja Timo Lassy, sekä nykyään studiossa vuorottelevat Eero LöyttyjärviHeikki Hirsimäki ja Pierre Ringwald.

Lauantaisin klo 14-16 kuultava Lauantaijatsit on noussut viimeisten kymmenen vuoden aikana yhdeksi valtakunnallisen Bassoradion suosituimmista ohjelmista. Eero, Heikki ja englanniksi ohjelmansa vetävä Pierre tunnetaan kukin persoonallisesta tyylistään ja laajoista uutta ja vanhaa jatsia sisältävistä levyvalikoimistaan. Laatu on pidetty korkeana etsimällä jatkuvasti uutta soitettavaa ja kutsumalla studioon vierailijoiksi Suomen ykkösrivin jazz-muusikoita ja tekijöitä. Ohjelma oli ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi RadioMedian vuoden 2016 RadioGaalassa.

Lauantaijatsit aikoo juhlia syntymäpäiviään ainoalla tietämällä tavallaan, eli soittamalla jatsia! 24.3. Helsingin Putte’s Bar & Pizzassa tullaan kuulemaan tanssilattian täyttäviä levyvalintoja Lajazzien entisiltä ja nykyisiltä housteilta Risto, Matti, Eero, Heikki ja Pierre. 

 

Lauantaijatsien 10-vuotisjuhlat
Pe 24.3 Putte’s Bar & Pizza klo 21-03  

Kalevankatu 6, Helsinki
Vapaa sisäänpääsy

Lauantaijatsit lauantaisin Bassoradiolla klo 14-16   
Taajuudet: pääkaupunkiseutu 102,4 Mhz; Tampere 103,1 Mhz; Turku 101,9 Mhz; Jyväskylä 99,7 Mhz; Oulu 105,4 Mhz
Sekä internetin ja OnDemand-palvelun kautta ympäri maailmaa.


Takaisin
Translate »