Perinnejazzarit uusivat hallitustaan

Kuvat: Martti Koljonen

16.05.2016 21:34


Suomen PerinneJazz ry:n hallitus 2016 , uusi puheenjohtaja Jukka Laitasalo (kolmas vas.)

Suomen PerinneJazz ry valitsi 16.5. ravintola Sture 21:ssä pidetyssä vuosikokouksessa kolme uutta hallituksen jäsentä. Puheenjohtajaksi tuli varatuomari Jukka Laitasalo sekä jäseniksi Antti Sarpila ja Matti Vatanen. Vanhoista jäsenistä jatkavat Jaakko Rinne, Pentti Lasanen, Pepe Teikari, Wade Mikkola ja Niklas Andersson.

Hallituksen edellinen puheenjohtaja Matti Honkala jättää hyvässä kunnossa oleva yhdistyksen uudelle hallitukselle. Vuonna 2012 perustetun yhdistyksen toiminta on ollut varsin aktiivista.  Talous on saatu vakaalle pohjalle ja jäsenmäärä on kehittynyt myönteisesti. Yhdistyksen jäsenmäärä oli 245 (16.5.2016).

Kertomusvuoden aikana järjestettiin peräti 19 erilaista tapahtumaa sekä Erkki Hurrin kanssa kaksi Viking Line -jazzristeilyä. Helsingin Suomalaisella Klubilla pidetyt jazzkonsertit ovat olleet erittäin suosittuja ja myös yhdistyksen talouden kannalta merkittäviä.

Vuoden 2016 toimintasuunnitelmassa on pyritty ottamaan huomioon ”kentältä” kantautunut kritiikki yhdistyksen Helsinki-keskeisyydestä. Uutena avauksena käynnistyy yhteistyö Otavan Lions Clubin Happy Jazz -festivaalin kanssa.  Hallitus toivoo orkestereilta ja soittajilta enemmän ”moraalia”. Yhdistyksen järjestämille keikoille tullaan kyllä aktiivisesti, mutta jäsenmaksun suhteen ollaan passiivisempia..

Vuosikokouksen puheenjohtajan nuijaa kopautteli varmoin ottein Matti Herlevi. Kokous vahvisti tilinpäätöksen 2015 ja myönsi vastuuvapaudet hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille. Myös toimintasuunnitelma 2016 sekä tulo- ja menoarvio vahvistettiin.  Jäsenmaksun suuruus on 20 eur, liittymismaksua ei enää peritä. Toiminnantarkastajaksi valittiin Ari Valjakka ja varalle Mikko Heikkinen.

Takaisin
Translate »