Sture 21 jazzillat siirtyvät Käpylään

Kuvat: Jaakko Rinne

02.02.2018 22:38


Antti Sarpila (vas.), Pekka Leander ja Timo Wuori.

Suomen PerinneJazz ry:n jazziltaa vietettiin 31.1. Sture 21:ssä hieman haikeissa tunnelmissa. – Joudumme siirtymään taloudellisista syistä uuteen paikkaan. Vaikka yleisöä on ollut yleensä kohtuullisesti, illat ovat olleet myynnillisesti lähes tappiollisia. Ravintoloitsija Juha Pettersson ei ollut sen vuoksi kovinkaan pettynyt lopettamispäätökseemme, kertoi SPJ:n varapuheenjohtaja Jaakko Rinne.

Jäähyväisillan orkesterina soitti Pekka Leanderin Prime Time laulusolistina Merja Saikkonen. Kuultiin hyvin valittu ohjelmisto ja orkesterin soundi oli muhkea. Mukana menossa kuvissa näkyvien lisäksi  Jorma Katrama (b) ja Harri Airaksinen (drm).

Merja Saikkonen, Valeri Nikitin ja Risto Oinaala

Illan kruunasi yhdistyksen tarjoama kuohuviini ja illan yllätysvieras Antti Sarpila, joka vauhditti Prime Timen todella svengaavaan menoon.

Hyväksi havaittu Sture 21 -konserttikonsepti jameineen jatkuu 28.2. alkaen Käpylässä Ravintola Nyyrikissä. Jaakko Rinteen mukaan uusi paikka näyttää varsin lupaavalta.

– Nyyrikissä on mahdollisuus nauttia jopa illallinen ennen konserttia. Sinne on myös sujuvat julkisen liikenteen yhteydet ja lähellä runsaasti parkkipaikkoja.

Nyyrikillä on lisäksi hyvä kokemus kulttuuritapahtumista. Monipuolinen teatteri- ja musiikkiohjelmisto on viihdyttänyt katsojia jo usean vuoden ajan.

Takaisin
Translate »