Birger´s Ragtime Band New Orleansissa

Kuvat:

10.05.2018 21:48


BRB Fritzells-jazzklubilla

– Kahden viikon matkamme New Orleansiin oli todella mukava ja opettavainen, kertoo Birger´s Ragtime Bandin johtaja Birger Lindström. – Matkamme pääasia oli jokavuotinen New Orleans Jazz and Heritage Festival, joka on valtaisa tapahtuma monenlaisine musiikkityyleineen. Kuuntelin itse pääasiassa perinteistä NO-jazzia sekä bluesia ja gospelia.

– Musiikki oli erinomaista, mutta joka paikassa joutui jonottamaan seisten saadakseen ruokaa ja juomia. Lisäksi sää oli erittäin kuuma. Meillä oli paljon ohjelmaa New Orleansissa. Festivaalien lisäksi mm. tutustuimme opastetuilla kierroksilla ympäristön nähtävyyksiin.

– Yksi matkan kohokohta oli käynti legendaarisessa Preservation Hallissa, jossa esiintyivät Leroy Jones vaimonsa Katja Toivolan kanssa. Bändillämme oli kolme keikkaa, yksi Buffas´s jazzclubilla ja kaksi Fritzells-jazzklubilla. Varsinkin viimeksi mainitussa talo oli tupaten täynnä ja oli hienoa soittaa jazzin kotimaassa.

Birger´s Ragtime Band & Charlotta Kerbs soittavat aitoa New Orleans-musiikkia ti 15.5 klo 18.30-22.00 Hard Rock Caféssa Aleksilla Stockan vastapäätä. Tarjolla myös maukkaita annoksia hyviä juomia. Vapaa pääsy. Muista varata pöytä ajoissa 09-4282 6888!

Takaisin
Translate »