Jazzia Vaasasta Uumajaan ja takaisin

Kuvat:

25.07.2013 10:48


Wasa Express

Vaasa Jazz Club Ry järjestää 12.10.2013 jazzristeilyn Vaasasta Uumajaan.

Laivalla musiikki soi mennen tullen ainakin kahdessa paikassa ja näin voi valita mitä haluaa kuunnella. Mukaan tulee Mathias Sandberg Trio & special guest star – tyylikästä huipputaitavaa perusjazzia. Aivan upea sensuelli nuori laulajatar Malin Kojola säestäjänään Johan Emet. Malin luo laulujen tunnelman sielukkaasti. Swingjazzia edustaa Wasa Gypsy Jazz Quartet. Nuorten Vaasalaisten kitarataitureiden rytmikästä ja iloista djangojazzia. Ja sitten on vielä hieno kuoro Sunny Singers. Kuorolta onnistuu hienosti Ellingtonin ja muukin svengaava musiikki.

Wasa Gipsy Jazz Qurtet - Viktor Weijola (guit.), Niclas Buss (guit.), Mikael Liikanen (guit.), Roger Bäck (bas)

Wasa Gipsy Jazz Qurtet – Viktor Weijola (guit.), Niclas Buss (guit.), Mikael Liikanen (guit.), Roger Bäck (bas)

Ehkä mukaan vielä saadaan jotain muutakin mielenkiintoista ja työn alla on myös ohjelmaa Uumajassa, muutakin kuin shoppailua.

Koska risteily tehdään normaali laivavuorolla, on tärkeää, että jazzristeilijät käyvät varaamassa liput ennen kuin laiva täyttyy.

Laiva-aikataulu m/s Wasa Express: (paikallista aikaa)

Vaasa klo 09.00 – Uumaja klo 12.00

Uumaja klo 18.00 – Vaasa klo 23.00

Suosittelemme risteilyn ostamista Matkapojilta (Kauppapuistikko 18, Vaasa • puh 010-2323 202). Matkapojat tarjoaa jazzristeilyn hintaan 50 €/hlö (norm. hinta 59 €/hlö), kun mainitsette olevanne jazzareita.

Mathias Sandberg

Mathias Sandberg

Matkapoikien hintaan sisältyy jazzristeily ja bussikuljetukset Uumajassa. Ostosmahdollisuus n. 4,5 tuntia Uumajan keskustassa tai Strömpilen -kauppakeskuksessa.

Bussikuljetus Sepänkylästä ja Vaasasta sekä lisämaksusta Vöyriltä ja Seinäjoelta.

Paikkoja on rajoitetusti. Hanki siis liput ajoissa jolloin varmistat mukanaolon hyvän tuulen matkalla!

Palvelumaksu 10€/varaus.

– Ajatus risteilyn järjestämisestä tuli, kun uusi laiva tuli Vaasaan. Olisi hienoa, jos laivareitti nyt pysyisi Vaasassa. Asiaa ei ainakaan pahentaisi, jos tehtäisiin jotain näkyvää asian hyväksi omalta pieneltä osaltamme. Mieleeni muistui paras festari, jossa olen ollut: Helsinki Sea Jazz. Ensimmäisenä vuonna se oli laivaristeily ja laivalla soi monessa paikassa jazz. Todella hieno. Ongelmana täällä oli, että risteily on järjestettävä normaalivuorolla ja näin ollen rahaa ei tule meille lainkaan. Niinpä raha piti kerätä etukäteen. Kiitos mukaan lähteneiden sponsoriemme, pystymme nyt tarjoamaan hienon musiikillisen kattauksen laivalla. Tämä tarkoittaa myös sitä, että taas tarjoamme hienoa musiikkia ilmaiseksi eli laivamatka on normaalihintainen, kertoi Pentti Marjanen Vaasa Jazz Clubista.

– Jätetään syksyn ankeus päiväksi ja lähdetään musiikin ihmeelliseen maailmaan, tervetuloa!

Takaisin
Translate »