Hyvinkään ja Rauman levymessut

Kuvat:

08.10.2014 14:13


Savikiekkojen aikaan...

Hyvinkään levymessut järjestetään jälleen lauantaina 18.10.2014 Villatehtaan suurhallissa. Mukana on levykauppiaita tuttuun tapaan kotimaan lisäksi Ruotsista ja Saksasta asti. Mediassa on kerrottu vinyylilevyn yhä loivassa nousussa jatkuvasta paluusta. Levymessujen missio onkin houkutella ihmisiä takaisin oikeiden levyjen pariin!

Levymessuille saapuu näytteilleasettajiksi siis suuri joukko levykaupan ammattilaisia ja vannoutuneita keräilijöitä Saksasta, Ruotsista ja Suomesta. Kävijöitäkin on ollut jo muutamana vuotena myös Venäjältä asti. Levykauppiaat tuovat mukanaan paitsi niitä himotuimpia harvinaisuuksia myös euron kiekkoja, joita saa maitokauppakäynnin hinnalla jo melko säkillisen. Vinyylevyjen ohella toinen puoli tarjonnasta on CD-muotoon prässättyä mielimusiikkia sekä vanhoja himoittuja savikiekkoja. Lisäksi musiikin ohella messuvalikoimissa on muutakin sopivasti musiikkiin ja pop-kulttuuriin liittyvää.

Jo toista paikallinen musiikkikerho Wanhat Winyylit esittelee messuilla OkkNokki-levynpesulaitetta. Kävijät voivat tuoda omia LP-levyjään pestäväksi edullisesti. Levynpesuun sisältyy uusi sisäpussi ja tarvittaessa, lisäkustannuksesta, suojamuovi. Pestyt kiekot soivat taas puhtaammin. Ratkiriemukkaan levynmetsästyksen juontaa DJ-legenda Tapani Ripatti.

Kansainväliset Levymessut Hyvinkään Villatehtaan suurhallissa (Kankurinkatu 4-6; sisäänkäynti vain jalan, Torikadulta) la 18.10.2014 klo 11-16.

Torikadun toisella puolen on nykyisin parkkihalli, johon autonkin saa kätevästi odottamaan.

Pääsymaksu  4 Euroa.

Sunnuntaina 19.10.14 messuilu jatkuu Rauman Lyseon lukiolla klo 11-16.

Mukana levykauppiaita ainakin kotimaasta sekä Ruotsista. Samassa paikassa ja samaan hintaan (ilmainen) on tarjolla myös Rauman Musiikkimessut.

Takaisin
Translate »