Hyvinkään levymessuilla levykauppiaita Ruotsista ja Saksasta

Kuvat:

29.04.2014 17:50


Hyvinkään Levymessut 3.5.2014

Hyvinkään levymessut järjestetään jälleen lauantaina 3.5.2014 Villatehtaan suurhallissa. Mukana on levykauppiaita tuttuun tapaan kotimaan lisäksi Ruotsista ja Saksasta asti. Mediassa on kerrottu vinyylilevyn yhä loivassa nousussa jatkuvasta paluusta. Esimerkiksi TV-juttu amerikkalaisesta, aloittelevasta levytehtaasta oli äskettäin suunpielet yläviistoon kääntävä viittaus tähän. Levymessujen missio onkin houkutella ihmisiä takaisin oikeiden levyjen pariin!

Levymessuille saapuu näytteilleasettajiksi siis suuri joukko levykaupan ammattilaisia ja vannoutuneita keräilijöitä Saksasta, Ruotsista ja Suomesta. Kävijöitäkin on ollut jo muutamana vuotena myös Venäjältä asti. Levykauppiaat tuovat mukanaan paitsi niitä himotuimpia harvinaisuuksia myös euron kiekkoja, joita saa maitokauppakäynnin hinnalla jo melko säkillisen. Vinyylevyjen ohella toinen puoli tarjonnasta on CD-muotoon prässättyä mielimusiikkia. Lisäksi musiikin ohella messuvalikoimissa on muutakin sopivasti musiikkiin ja pop-kulttuuriin liittyvää.

Aivan uutena asiana paikallinen musiikkikerho Wanhat Winyylit esittelee messuilla OkkNokki-levynpesulaitetta. Kävijät voivat tuoda omia LP-levyjään pestäväksi edullisesti. Levynpesuun sisältyy uusi sisäpussi ja tarvittaessa, lisäkustannuksesta, suojamuovi. Pestyt kiekot soivat taas puhtaammin.

Nettisivulta, blogista ja erityisesti FB eventistä löytyy mukavasti lisää tarinaa aiheesta.

Kansainväliset Levymessut  Hyvinkään Villatehtaan suurhallissa (Kankurinkatu 4-6; sisäänkäynti vain jalan, Torikadulta) la 3.5.2014 klo 11-16. Torikadun toisella puolen on nykyisin parkkihalli, johon autonkin saa kätevästi odottamaan.

Pääsymaksu on vaatimaton 4 euroa

Levymessut saavat jatkoa sunnuntaina 4.5.2014 Lempäälän Ideaparkin keskusaukiolla, Ideaparkinkatu 4:ssä, jossa messut ovat avoinna kello 12.00 – 18.00. Ilmainen sisäänpääsy.

Takaisin
Translate »