Kansainvälinen The Blues Brothers –musiikkishow Suomeen tammikuussa

Kuvat:

09.06.2014 19:51


Blues Brothers vauhdissa

Maailman suosituimpiin musiikkielokuviin lukeutuvaan The Blues Brothersiin perustuva musiikkishow saapuu kiertueelle Suomeen tammikuussa. Kyseessä on alkuperäisen The Blues Brothers –elokuvan tuottajien hyväksymä musikaali, jonka ensi-ilta oli Britanniassa 1991. Tässä maahamme nyt ensi kertaa saapuvassa esityksessä kuullaan The Blues Brothers –elokuvan unohtumatonta musiikkia ja saadaan eläytyä elokuvan tunnelmiin alkuperäisten koreografioiden ja puvustusten myötä.

The Blues Brothers –musikaali nähdään 27. tammikuuta Helsingissä Finlandia-talossa, 28.1. Savonlinnasalissa, 29.1. Turun Logomossa ja 30.1. Porin Promenadisalissa. Liput maksavat alk. 44 euroa, ja ne tulevat myyntiin Lippupisteessä ja Lippupalvelussa keskiviikkona 11. kesäkuuta. Lipuista on saatavissa viiden ensimmäisen myyntipäivän ajan kymmenen prosentin alennus.

The Blues Brothers on legendaarinen elokuva, joka tuli tunnetuksi erityisesti pääosanesittäjistä Dan Aykroydista ja John Belushista. Elokuvaan perustuvaa musiikkishow’ta esitettiin aluksi Lontoon ulkopuolella, mutta siitä tuli nopeasti niin suosittu, että se otettiin myös Lontoon West Endin ohjelmistoon 1991. Pian tämän jälkeen esitys lähti kiertueelle eri puolille maailmaa.

Vuonna 1980 ensi-iltansa saanut The Blues Brothers on noussut todelliseksi kulttielokuvaksi, josta tehtiin myös jatko-osa vuonna 1998. Lisäksi elokuvasta on tehty kirjoja ja jopa tietokonepelejä. Chicagossa aikanaan kuvattu elokuva kertoo parodisen tarinan kahden veljeksen yrityksestä pelastaa orpokoti verorästien vuoksi uhkaavalta vararikolta. Pelastusyritys saa veljekset kokoamaan entisen The Blues Brothers -yhtyeen uudelleen rahojen keräämiseksi.

Suomessa saadaan nyt nauttia ensimmäisen kerran aidosta The Blues Brothers –tunnelmasta. Lavalle nousevat huippuorkesteri, tanssijoita ja aitoakin aidommat The Blues Brothers –veljekset mustissa puvuissaan ja hatuissaan.

 

27.1.2015 Helsinki, Finlandia-talo

28.1.2015 Savonlinna, Savonlinnasali

29.1.2015 Turku, Logomo

30.1.2015 Pori, Promenadisali

Takaisin
Translate »