Keskonen on huomisen aikuinen

Kuvat:

29.07.2014 16:32


Keskonen on huomisen aikuinen

Turkulaiset ”varttuneet” muusikot yhdessä Turun Tähtituotanto Oy:n kanssa järjestävät yhteislaulutilaisuuden TYKSin keskolan hyväksi Samppalinnan kesäteatterin katetussa tilassa sunnuntaina 3.8.2014 klo 16:00.

– Valitsimme hyväntekeväisyys tempauksemme kohteeksi Lounais-Suomen vastasyntyneiden tutkimuksen tukiyhdistyksen, kun saimme kuulla kuinka hienoa työtä TYKSin Keskolassa eli vastasyntyneiden teho-osastolla tehdään kaikkein pienimpien hyväksi ja kuinka koskettavia tarinoita tuohon työhön liittyy. Alueellamme syntyy vuosittain 5000 lasta, joista noin joka kymmenes tarvitsee vastasyntyneenä erikoistutkimuksia ja tehohoitoa, kertoo Ari Hakulinen.

– Keskolan yhteydessä toimii Lounais-Suomen vastasyntyneiden tutkimuksen tukiyhdistys ry, joka hankkii Keskolan osastolle hoitoon liittyviä laitteita ja tarvikkeita sekä myöntää apurahoja vastasyntyneiden lasten tutkimukseen ja hoitoon erikoistuneille tutkijoille. Keskolassa tehtävä hoito- ja tutkimustyö ovat erittäin tärkeää työtä. Hoidollisesti ja tuloksellisesti se on myös aivan maamme parhaimmistoa. Tämän hienon toiminnan tukemiseen me muusikot haastamme teidät kaikki, yhdessä ja erikseen!

Keskonen  on huomisen aikuinen

Keskonen on huomisen aikuinen

Liput 15 euroa/kpl Ennakkoon Turkuseuran Föripuodista. Sairashuoneenkatu 1 (Sairashuoneen- ja Linnankadun kulma) ma-ke, pe klo 10.00-14.00; to klo 10.00-17.30 (vain käteisellä)

Lippuja saa myös tuntia ennen ovelta

Liput ryhmille ja yhteisöille: 0400 524 814

Laulutilaisuuden tuotto käytetään lyhentämättömänä vastasyntyneiden hoito- ja tutkimustyön tukemiseen. Auttaa voitte myös tekemällä rahalahjoituksen suoraan tukiyhdistyksen tilille FI8620571800156560. Laittakaa maksun viitteeksi 1122, jolloin pystymme lauluillan yhteydessä mainitsemaan lahjoittajien nimet. Mikäli ette halua nimeänne julkistettavan, olkaa ystävällisiä ja ilmoittakaa asiasta tilaisuuden järjestäjälle.

Ari Hakulinen

Varttunut muusikko

Turun Tähtituotanto Oy

www.fiftyrecords.com

Takaisin
Translate »