Matti Viljasen nuotteja jälleen saatavilla

Kuvat:

05.02.2014 14:10


Matti, soita jazzia!

Matti, soita jazzia! – nuottialbumikokoelma tekee odotetun paluun lähes kahden vuosikymmenen jälkeen.

III-osa sisältää mm. ennen julkaisemattomia Matti Viljasen (1927 – 1987) säveltämiä ja sovittamia jazzetygejä ja choruksia harmonikalle. Kevyeltä puolelta valsseja, tangoja, foxeja… yksiäänisenä ja duettona.

Mukana on myös Viljasen jazzuran tunnettuja kappaleita, kuten Misty, Satin Doll ja Tenderly. Alkuperäisiä klassikkolevysopimuksia eri bändikokoonpanoille mm, Olavi Virran, Vieno Kekkosen ja Matti Viljasen tuotannosta, esim. Brasilialainen ukulele.

Uniikkina jymylöytönä Unto Monosen ja Viljasen säveltämä tango, jonka olemassa olosta ei ole ollut tähän asti mitään tietoa, Viljasen vankkana sovituksena.

Albumi sisältää myös elämän tarinaa, tunnettujen muusikkojen , artistien, pedagogien ja toimittajien luonnehdintoja, kuvia, Matti Viljasen omia dokumentaarisia päiväkirjamerkintöjä Musiikki Fazerin ajoilta ja keikkavuosilta. Mukana myös levytyksien diskografia.

Sivumäärä n. 100 – 120 sivua.

Julkaisu: Maaaliskuu 2014

Lakkapintainen kansi, kierresidonta, joka on toimiva käytännön musisoinnisssa ja opetustyössäkin. Sivut kestävät ja pysyvät hyvin auki. Kappaleet on kirjoitettu nuotinkirjoitusohjelmalla.

Huom!

Kirjasta otetaan rajallinen painos, joten ennakkotilauksia otetaan nyt vastaan. Kannattaa tehdä tilaus / tilaukset pian, niin mahdollistatte kirjan saannin itsellenne tai lahjaksi ystäville, musiikkikollegoille.

Hinta 32,90 euroa / kpl, sisältäen postituskulut.

Kirja toimitetaan postiennakolla.

Tilaukset: pale.saarinen@gmail.com

Takaisin
Translate »