Ville ja Valle lahjoitti yli 17 000 euroa

Kuvat:

15.04.2014 12:24


Ville ja Valle livenä

Äskettäin vuoden lastenalbumi-Emmalla palkittu UMOn, Vesa-Matti Loirin, Johanna Förstin ja Graciaksen tähdittämä, UMOn ja Sony Music Entertainment Finlandin tuottama lastenlevy Ville ja Valle sekä levyn ympärille muodostunut muu hyväntekeväisyystoiminta on tuonut Uusi Lastensairaala 2017 -keräykseen tähän mennessä 17 054 euroa.

Uudelle lastensairaalalle lahjoitettava summa koostuu jokaisesta myydystä levystä tilitettävästä osuudesta, kuvataiteilija Pirjetta Branderin suunnittelemien levynkansitaideteosten huutokauppatuloista, lokakuussa Helsingin Kulttuuritalolla pidetyn hyväntekeväisyyskonsertin tuotoista sekä Lippupalvelun lahjoittamista konserttilippujen välityspalkkioista.

– UMO on tehnyt pitkään työtä lasten ja nuorten parissa osallistavan taiteellisen toimintamme puitteissa. Osana yhteiskuntavastuutamme halusimme kantaa kortemme kekoon myös lastensairaalahankkeessa, kertoo UMOn kehityspäällikkö ja levyn tuottaja Thomas Noreila.

– Levyä myydään edelleen mukavaa tahtia ja Emma-palkinnon myötä varmasti vielä lisää. Myös levynkansitaideteoksia voi vielä ostaa, joten lastensairaalalle lahjoitettava summa tulee vielä nousemaan, Noreila laskeskelee.

– Ville ja Valle -levyn ja konsertin myötä Uusi Lastensairaala 2017 -hanke sai kosolti positiivista näkyvyyttä mediassa. Samalla viesti hankkeen tärkeydestä levisi erityisesti kulttuuripuolella. Ville ja Valle -albumi on tosiaankin vuoden hyväätekevin lastenlevy, Sony Musicin markkinointijohtaja Jan Streng iloitsee.

– Lippupalvelulle on kunnia-asia olla mukana Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeissa. Ville ja Valle -projektin avulla saimme yhdessä kerättyä suuren määrän rahaa äärimmäisen tärkeään asiaan ja haluamme jatkossakin olla mukana vastaavankaltaisissa kokonaisuuksissa hyvän asian puolesta, kertoo Lippupalvelun toimitusjohtaja Ari Kuokkanen.

– Olemme hyvin iloisia, että juuri uusi lastensairaala on ollut Ville ja Valle -levyn sekä konsertin tukikohde. Musiikki yhdistää, tuo iloa ja energiaa sekä lohduttaa. Lahjoituksella rakennetaan Suomeen maailman parasta lastensairaalaa, jossa varmasti myös lasten- ja nuortenmusiikilla sekä kulttuurilla on tärkeä sijansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille tahoille lahjoituksesta, kiittää Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen varainhankintapäällikkö Tuula Colliander.

Lahjoituksen takana ovat Lippupalvelu, Sony Music Entertainment Finland ja Uuden Musiikin Orkesteri UMO.

Takaisin
Translate »