Jori Huhtalan Talambo neljän konsertin kiertueelle

Kuvat:

07.12.2021 10:16


Talmabossa Jori Huhtala soittaa sähköbassoa

Basisti Jori Huhtalan johtaman studioprojektiin kootun seitsenhenkisen Talambo-yhtyeen koronan takia keväältä siirtynyt kiertue starttaa perjantaina 10. joulukuuta Espoossa ja jatkuu 14.-16.joulukuuta  Joensuussa, Savonlinnassa ja Jyväskylässä. Kiertueen konserttien ohjelmistona on viime vuonna ilmestyneen Delusions of Grandeur-albumin musiikkia.

Eero Koivistoisen kvartetin ja Raoul Björkenheim Ecstasyn lisäksi monissa muissa kokoonpanoissa bassoa soittaneen ja aiemmin kaksi albumia omalla nimellään julkaisseen Huhtalan mukaan Suomen Jazzliiton tuottamalle kiertueelle lähtevät kaikki levyprojektissa olleet monissa muissakin kokoonpanoissa kunnostautuneet muusikot.

 Sähköisen jazzin, progressiivisen rockin ja funkin aineksista soittonsa ammentavan Talambon muusikot ovat sähköbassoa soittavan Huhtalan lisäksi Jussi Kannaste, saksofonit. Jonas Berghäll, saksofonit ja kitara, Antti Kujanpää, koskettimet, Sigurdur Rögnvaldsson, kitara, Tuomas Timonen, rummut sekä Jaska Lukkarinen, perkussiot ja koneet .

Talambon kiertueen aikatalu:

Pe 10.12. klo 17.30 Espoo, WeeGee
Ti 14.12. klo 19.00 Joensuu, Kerubin sali
Ke 15.12. klo 19.00 Savonlinna, Kulttuurikellari
To 16.12. klo 19.00 Jyväskylä, Poppari  

 

Takaisin
Translate »