Heikki Hela ja Mikko Alatalo Tampere Big Bandin solisteina Kangasala-talossa

Kuvat: Kangasala-talo mediapankki

19.04.2022 17:48


Mikko Alatalo (HARRI HINKKA)

Kangasalla jyrää! on Tampere Big Bandin konsertti, jossa iso orkesteri soittaa Juice Leskisen tuotantoa. Solisteina laulavat Mikko Alatalo ja Heikki Hela sekä Pirkanmaan musiikkiopiston nuoret tähdet Juulia Riihimäki ja Anni Soimasuo. Konsertti kuullaan Kangasala-talossa pe 6.5. klo 19.00.

Juice Leskisen musiikillinen lähde on ehtymätön. Tampere Big Bandin Kangasalla jyrää! -konsertissa siitä ammennetaan muun muassa kappaleet Ei elämästä selviä hengissä, Paperitähdet, Syksyn Sävel, Viime yönä ennen kahta, Pyhä Toimitus, Rakkauden haudalla, Norjalainen villapaita, Kaksoiselämää, Musta aurinko nousee ja Rakkauden ammattilainen.

Heikki Hela (HARRI HINKKA)

Tampere Big Band on musiikin ammattilaisista ja alan pitkäaikaisista harrastajista koostuva 17-jäseninen tamperelainen jazz-orkesteri, joka on toiminut jo 35 vuotta. Kapellimestarina toimii Juha Untala.

Orkesterin ohjelmisto ulottuu perinteisestä Big Band -swingistä funkiin ja moderniin rytmimusiikkiin. Valtaosa sovituksista on UMO Helsinki Jazz Orchestran nuotistosta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Tampere Big Band feat. Heikki Hela ja Mikko Alatalo: Kangasalla jyrää!
Pe 6.5.2022 klo 19, liput alk. 29/26 €

Lisätietoja:
Irmeli Jokilampi, viestintä- ja markkinointipäällikkö, p. 050 300 1391, irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala, puh. 040 773 0148

Takaisin
Translate »