”Henkisen jälleenrakennuksen aika on alkanut”

Kuvat:

07.11.2021 09:06


Suomisoulin "kummisetä" Sami Saari

Caruselista kajahtaa!

Sami Saari & Jazzpojat

ke 10.11. klo 18.00 – 20.30 Soulin kuningas Sami Saari & Jazzpojat esittää korvia hivelevää  svengaavaa jazzia ja soulia meiltä ja muualta. Suomalaisen soulmusiikin pienviljelijänä ja suurkuluttajana tunnettu Saari on aina ollut sielultaan jazzmies. Jazzpojissa vahva solismi ja pettämätön svengi yhdistävät voimansa karismaattisen “kuninkaan” kanssa.

 

Anna Inginmaa

ke 17.11. klo 18.00 – 20.30 The Voice of Finland tähti Caruselissa. Anna Inginmaa tarjoilee  sielukasta vokaalijazzia  Suomen eturivin jazzmuusikoiden säestyksellä.

Anna on artisti, jazzlaulaja ja tanssija, jonka intensiivinen tulkinta ja tummanpuhuva ääni kuljettavat musiikilliseen maailmaan, jonka mittakaava ulottuu tarkkanäköisestä pohdiskelusta laajankin areenan vaivattomasti täyttävään melodraamaan.

 

 

DizzyQueens, byZsofia Purnhauser

ke 26.11. klo 18.00 – 20.30 Dizzy Queens – svengaavaa naisenergiaa! DizzyQueens–bändissä laulavat ja soittavat leidit saavat tapahtumaan kuin tapahtumaan vauhtia ja tunnelmaa. Tyttöjen jazztulkinnat sekä lavakarisma eivät jätä ketään kylmäksi. Luvassa upeita a cappella -sovituksia jazzstandardeista pianotrion säestämänä.

Kokoonpano: Lidia Bäck voc, Daniela Fogelholm voc, Nora Grotenfelt voc sekä Sara Puljula bass, Emilie Adolfsson piano ja Tatjaana Kuivas drums.

Pöydät lähimpänä orkesteria ovat varattuja ruokailijoille. Suosittelemmekin ilallisen nauttimista bändi-illan aikana: Caruselin monipuoliselta ruokalistalta löytyy niin raikkaita salaatteja, piiraita ja pikkulämpimiä, keittoja sekä pizzoja (myös gluteenittomana).

Vapaa pääsy!

Järjestää Suomen PerinneJazz ry, tuottaja Pepe Teirikari, puh. 040 903 0635

Café Carusel, Merisatamanranta 10, Helsinki, 00150
carusel@carusel.fi

Takaisin
Translate »