Komeita big band -soundeja Jay Kortehiston seurassa

Kuvat: FB ja JR mediakirjasto

07.11.2020 14:02


Jay Kortehisto

Suosittu laulaja ja pasunisti Jay Kortehisto esiintyy ke 11.11. klo 19.00 Reunion Big Bandin solistina Tiivistämöllä Suvilahdessa. Kortehisto on vaikuttanut yli kaksi vuosikymmentä suomalaisen kevyen musiikin kentällä. Uralle mahtuu lähes 200 levytystä lukuisten artistien albumeilla, tv-ohjelmien house-bändejä sekä keikkoja niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin areenoilla.

Reunion Big Band 2019

Nyt karismaattinen Jay nousee lavalle Reunion Big Bandin solistina. Marraskuun konsertissa kuullaan kappaleita Jayn soololevyltä, joka julkaistiin vuonna 2018.

Kortehisto on itse tehnyt kappaleista mainiot big band -sovitukset. Jazzahtavissa biiseissä liikutaan keski-ikäistyvän miehen kaihoisissa tunnoissa ja mielenmaisemassa.

Kortehisto on säveltänyt albumin kappaleet yhdessä Pope Puolitaipaleen kanssa. Suomenkieliset tekstit ovat Kanerva Pasasen ja Juki Välipakan käsialaa.

Reunion Big Band on viihdyttänyt juhlakansaa jo reilut 15 vuotta. Yhtye koostuu 17 lahjakkaasta soittajasta ja kapellimestarina toimii trumpetisti, säveltäjä, sovittaja Martti Vesala.

Koronaohjeet:
Voit tulla mukaan turvallisin mielin. Tilassa on huomioitu turvavälit. Suosittelemme hengityssuojaimen käyttöä. Seuraamme koronatilannetta ja mukautamme konsertin järjestelyitä suositusten mukaisesti.

Saapumisohjeet:
Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden kulttuuri- ja tapahtuma-aluetta. Sisääntulo alueelle osoitteista Sörnäisten rantatie 22 ja Kaasutehtaankatu 1.

Lisätietoa:
Showtime klo 19, ovet klo 18
Liput: 17e (sis. narikan)

Saapuminen Tiivistämölle

Reunion Big Band: Kotisivut

 

Takaisin
Translate »