Mikael Konttinen esiintyy Petiscarian suositussa jazz-illassa

Kuvat:

21.10.2020 08:00


Mikael Konttinen

Ravintola Petiscarian jazz-illassa pe 30.10 klo 19.00 ilahduttaa laulava-lentäjä Mikael Konttinen tunnelmallisilla jazzsävelillä. Luvassa on ihanteellinen ilta syödä herkullista ruokaa, juoda parasta portugalilaista viiniä ja kuunnella hyvää musiikkia. Konttista säestää kaksi suomalaisen jazzin luottokompparia Ilkka Hanski, basso ja Pekka Mesimäki, piano

Ruotsissa syntynyt Mikael Konttinen (s. 1984) asuu nykyisin Helsingissä.  Hän on harrastanut musiikkia ja laulamista pienestä pitäen, opiskellut myös Helsingin ammattikorkeakoulun pop/jazz-musiikin koulutusohjelmassa. Vuonna 2006 Konttinen lauloi Seinäjoen Tangomarkkinoiden finaalissa.

Varusmiespalvelusaikanaan hän esiintyi solistina useissa Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan esityksissä, mikä johti hänet laulamaan Suomen itsenäisyyspäivän linnanjuhliin vuonna 2006. Hän teki tällöin vaikutuksen linnan kutsuvieraisiin ja noin kahteen miljoonaan televisionkatselijaan.

Juhlien jälkeen Konttinen sai levytyssopimuksen, ja hänen debyyttialbuminsa ilmestyi keväällä 2008. Konttisen musiikkityylissä on elementtejä iskelmistä ja popmusiikista. Häntä kiinnostaa myös vanha tanssiorkesteritraditio. Kaksi jo julkaistua singleä Pilvet ja Kerran ovat menestyneet radiokanavilla hyvin.

Konttinen oli mukana vuoden 2008 Euroviisu-karsinnoissa ja pääsi Suomen finaaliin, muttei tullut valituksi loppukilpailuun Belgradiin. Konttinen valmistui tammikuussa 2011 lentäjäksi Suomen Ilmailuopistosta. Konttinen on myös ryhtynyt lauluntekijäksi, sillä osa soolotuotannon kappaleista on Mikaelin säveltämiä.

Petiscaria Jazz

Petiscaria on portugalilaisiin herkkuihin erikoistunut kahvila ja ravintola Hietalahden kauppahallissa Helsingissä. Portugalilla on vahvat perinteet maukkaasta ruoanlaitosta, ja sen merkitys viinintuottajana kasvaa koko maailmassa.

Ravintolassa on turvavälit ja hygienia-asiat kunnossa. Pöytävaraukset, puhelin +358 44 241 7108

Osoite: Hietalahden kauppahalli, Lönnrotinkatu 34, Helsinki

www.petiscaria.fi

 

Takaisin
Translate »