Grammy-palkittu Patti Austin Ella Fitzgeraldin hittien kanssa Suomeen!

Kuvat: Vilma Timonen

13.04.2022 09:56


Patti Austin

Patti Austin plays Ella Fitzgerald -konsertit kuullaan Hyvinkääsalissa perjantaina 13. toukokuuta, Helsingin Kulttuuritalolla sunnuntaina 15. toukokuuta ja Tampere-talossa 16. toukokuuta. Grammy-palkittu, Oscar- ja Grammy -gaaloissa esiintynyt ja jazzlistojen kärkisijoille ympäri maailman yltänyt Patti Austin esittää tulevissa Suomen-konserteissa suuren musiikillisen esikuvansa Ella Fitzgeraldin ohjelmistoa.

Oman uransa New Yorkin Apollo-teatterissa nelivuotiaana aloittanut Austin tunsi jazzlegenda Ella Fitgeraldin myös henkilökohtaisesti ja näissä Patti Austin plays Ella Fitzgerald -konserteissa onkin kuultu Austinin taitavan tulkinnan lisäksi myös tarinoita Ellan elämästä ja laulujen takaa.

Kuusitoista albumia urallaan julkaissut Patti Austin levytti Ella Fitzgeraldin muistoa kunnioittavan For Ella -nimisen albumin vuonna 2002. Suomessa Austin konsertoi viimeksi vuonna 2017 liki loppuunmyydyssä Senaatintorin Valkoisessa salissa. Myös tällöin konsertin ohjelmisto koostui Fitzgeraldin kappaleista ja Helsingin Sanomat kirjoitti arviossaan Austinin olevan ammattitaitoinen ja valovoimainen esiintyjä.

PATTI AUSTIN PLAYS ELLA FITZGERALD
Perjantai 13.5.2022 Hyvinkääsali
Sunnuntai 15.5.2022 Kulttuuritalo, Helsinki
Maanantai 16.5.2022 Tampere talo (pieni sali)

Liput alkaen 49€ sis. palvelumaksun.

Järjestäjä: RH Entertainment Oy

 

Takaisin
Translate »