Göteborg Classic Jazz Festival 2015

Kuvat:

13.07.2015 21:52


Vestre Jazzvaerk esiintyy Göteborgisssa

Göteborgissa soi jälleen komea klassinen jazz 28. -30.8. Klippanin kaunis kulttuuripuisto on nyt toisen kerran tapahtuman näyttämönä. Föreningen Classic Jazz Göteborg jatkaa jo yli 25-vuotista hienoa festivaaliperinnettä. Tapahtuman tähtiä ovat mm. mainio ranskalainen Les Jazzticots ja Papa Bue Memorial Band.

Festivaalilla esiintyy viisi ulkomaista ja 15 paikallista orkesteria. Tanskasta tulee erittäin suosittu perinteistä jazzia soittava Vestre Jazzvaerk. Tukholmasta mukana on Suomessakin hyvin tunnettu pasunisti ja pianisti Ulf johansson Werre Air Force ryhmänsä kanssa. Siihen kuuluu myös loistava saksofonisti Klas Lindqvist.

Ulf Johansson Werre

Ulf Johansson Werre

Göteborgin omaa vahvaa jazzosaamista edustavat mm. Storyvillessäkin säännöllisesti vieraileva Second Line Jazzband, Max Lagers New Orleans Stompers, Mysto´s Hot Lips, Papa Pider´s Jazz Band, Peoria Jazz Band, Red Wing Ragtime, Band Swing Brothers ja Vintage Jazz Big Band.

Föreningen Classic Jazz Göteborg on vilkkaasti toimiva yhdistys, puheenjohtaja Per Ekander. Siihen kuuluu 700 jäsentä ja viitisenkymmentä orkesteria. Yhdistyksellä on oma julkaisu ”Jazzbladet”

Göteborg Classic Jazz Festival 28, 29 ja 30.8.2015  www.jazzfest.se

Pääsyliput: Kolmen päivän festivaalipassi 800 SEK, päiväpassit 250 – 500 SEK

Takaisin
Translate »