Nina Höynälä Jazz Voices -semifinaalissa

Kuvat:

01.04.2011 09:47

Nina Höynälä

Kolme vuotta sitten Höynälä oli Klaipedan kilpailussa viides. Nyt, paljon kokeneempana ja kyvykkäämpänä, odotukset ovat korkealla.
– Viimeiset kolme vuotta on vähän niin kuin valmistautunut laulamalla. Valitsemani biisit ovat aika varmoja, koska olen niitä kiertueella paljon laulanut, sanoo Nina. 
Uuden kilpailuorkesterin kanssa työskenteleminen on aina haasteellista, mutta yhteinen sävel bändin kanssa löytyi parin lyhyen harjoituksen aikana. Nina ei halunnut kuunnella muiden laulajien harjoituksia, jotta oma rauha kilpailusuorituksessa säilyisi.
– En halua kuunnella muiden treenejä. Itse esiintymistilanne ja se oma homma merkkaavat paljon. Olen hyvin luottavainen. Luotan siihen, että laulan tälläkin kertaa sydämestä. Toivon, että esiintyminen menee jälleen kerran hyvin

Perjantaina 1.4. laulettavassa semifinaalissa jokainen kilpailija laulaa yhden vapaavalintaisen ja yhden kilpailujärjestäjän listalta valittavan standardin.

Nina Höynälä tuli jazzyleisön tietoisuuteen Lady Summertime-kilpailun kautta Aulangolla kesällä 2008. Silloin Lapin tyttö rynnisti yllättäen finaaliin, jossa hän voitti yleisön sydämet puolelleen. Samana vuonna hän edusti Suomea Klaipedan kilpailussa.

 

Takaisin
Translate »